Inga fler avgångar i år

tid

Avgångstider 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.40 Falkenberg, 06.15 Stockholm, 08.00 Linköping, 08.10 Växjö, 11.30 Malmö och ytterligare 85 orter i mellersta och södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Bremen
Vi åker genom södra Sverige och Danmark. Därefter tar vi färjan Rödby–Puttgarden som tar 45 minuter. I Tyskland fortsätter vi till Bremen där vi checkar in på vårt hotell. Dagen avslutas med en gemensam middag.

Dag 2. Bremen – Nunspeet
Efter frukost reser vi mot Holland. Under förmiddagen passerar vi Groningen och Heerenveen innan vi svänger söderut mot Amsterdam. Vi når Amsterdam vid lunchtid och får egen tid i centrum för att äta lunch. På eftermiddagen samlas vi för en gemensam båttur på stadens kanaler. Under sen eftermiddag fortsätter vi till Nunspeet som ligger cirka åtta mil öster om Amsterdam. Vi bor fem nätter på vårt hotell Villa Vennendal Landgoedhotel. Middag på kvällen.

Dag 3-6. Cykeldagar
Under vår vistelse i Nunspeet serveras frukost och middag varje dag på vårt hotell. På dagarna cyklar vi till orter och sevärdheter i området runt Nunspeet, Harderwijk, Vierhouten och Elburg. Det är bekvämt cykelavstånd till sjön Veluwe och dess småbåtshamnar, liksom till det vackra landskapet med ängar och gamla gårdar utanför Nunspeet. Cykelturernas längd varierar mellan cirka 25 och 55 kilometer.

Dag 7. Nunspeet – Bremen
Frukost på hotellet och därefter avresa. Under förmiddagen passerar vi genom de östra delarna av Nederländerna och kommer in i Tyskland. Under början av kvällen når vi Bremen och vårt övernattningshotell där vi avslutar dagen med en gemensam middag.

Dag 8. Bremen – Hemorten
Frukost och avresa till Puttgarden. I mån av tid stannar vi för inköp vid en gränshandel. Vi beräknar vara i Malmö 16.30, Göteborg 20.45 och Stockholm 21.30.

Ingår: 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 7 middagar · båttur i Amsterdam · cykel · utflykter · reseledare
Tillägg: Enkelrum 1 725:-
Resevaluta: Euro
Speciellt: Eventuella inträden under cykelutflykterna ingår ej i resans pris.

18 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.6 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärnaAndra liknande resor:

Cykel Holland

Valkenburg

Bryssel Antwerpen

Bremen

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se