Inga fler avgångar i år

tid

Avgångar från hela Västsverige och ytterligare ca 80 orter från Helsingborg i söder till Stockholm i norr

Dag 1. Hemorten – Kryssning
Resan startar från flera olika orter runtomkring i Sverige. Under resans gång stannar vi för kaffepaus och lunch. Birka Cruises kryssningsfartyg avgår från Stockholm 18.00. Under kvällen bjuds det på buffémiddag. Det ingår dryck där du kan välja mellan vin, öl, juice och läsk med fri påfyllning.  Hela båten är chartrad för våra gäster och det blir dans och underhållning ända fram till småtimmarna.

Dag 2. Kryssning – Hemorten
Båten anländer till Mariehamn tidigt på morgonen och vänder åter mot Stockholm efter ett par timmar. Vi äter stor sjöfrukost ombord samtidigt som vi njuter av den vackra skärgården. Under dagen bjuds det upp till dans och vi har även möjlighet att ta del av allt som fartyget erbjuder, såsom pool och taxfreeshopping.

Vi anländer till Stockholm 15.45 där vår buss väntar. Under hemresan stannar vi för en rast utefter vägen och beräknar att vara i Göteborg cirka 22.30.

Ingår: Bussresa Stockholm tur och retur · en övernattning i insides dubbelhytt · en frukostbuffé · en middag
Tillägg: Enkelhytt 150:- · Utsideshytt 250:- per hytt
Speciellt: För att garanterat hamna i samma buss så behöver ni stiga på bussen på samma påstigningsplats och vara på samma bokning. Vid frågor kontakta oss på resebyrån. Detta beror på att det är så många bussar som kommer att köras på den här avresan. Åldersgräns 23 år, legitimation måste medtagas oavsett ålder.

817 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.5 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärnaAndra liknande resor:

Julbordsträffen

Ålandskryss

Stockholm nyårsresa

Evita konsert

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se