tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 11.40 Malmö och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Hannover
Vi åker söderut mot Danmark och Rödby där vi tar färjan över till Puttgarden. Färjan tar 45 minuter och det finns möjlighet att äta lunch ombord. Under kvällen når vi utkanten av Hannover och checkar in på vårt hotell H4 Hotel Hannover Messe. Gemensam middag på kvällen.

Dag 2. Hannover – Rüdesheim
Vi äter frukost och därefter reser vi vidare ner mot Rhendalen. Vi stannar för lunch utmed vägen och når vårt mål Rüdesheim under tidig kväll. Här checkar vi in på centrala Hotel Lindenwirt. Middag och dans på kvällen.

Dag 3. Rüdesheim
Frukost på hotellet och därefter hela dagen fri till att utforska staden på egen hand. Detta gör du bäst genom att ta en promenad bland alla mysiga gränder och korsvirkeshus. En av de mest kända och besökta platserna hittar vi endast ett stenkast från vårt hotell, nämligen Drosselgasse, en tre meter smal och 150 meter lång gränd med massor av små souvenirbutiker och mysiga vinkällare. På kvällen träffas vi åter på vårt hotell för att fira in det nya året tillsammans. Vi bjuds på en trevlig nyårsgala med välkomstdrink, galabuffé och därefter dans till levande musik samt lite nattamat.

Dag 4. Rüdesheim
Frukost och hela dagen fri för egna aktiviteter.

Dag 5. Rüdesheim – Lübeck
Frukost på hotellet och därefter tar vi farväl av Rüdesheim och åker mot Lübeck och Holiday Inn för övernattning och middag.

Dag 6. Lübeck – Hemorten
Frukost och avresa. I mån av tid stannar vi för inköp vid en gränshandel.  Vi beräknar vara åter i Göteborg cirka 19.30.

Ingår: Buss t/r · 5 övernattningar i dubbelrum · 5 frukostar · 4 middagar · nyårsgala på hotellet · välkomstdrink · galabuffé med levande musik, dans och nattamat · reseledare
Tillägg: Enkelrum 1 075:-
Resevaluta: Euro

33 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.5 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärna

Andra liknande resor:

Rhendalen

Kryssning Rhen

Cykel Moseldalen

Moseldalen

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se