Inga fler avgångar i år

tid

Avgångstider 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.40 Falkenberg, 06.15 Stockholm, 08.00 Linköping, 08.10 Växjö, 11.30 Malmö och ytterligare 85 orter i mellersta och södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Celle
Vi åker genom södra Sverige och Danmark. Därefter tar vi färjan Rödby–Puttgarden som tar 45 minuter. I Tyskland fortsätter vi till Celle där vi checkar in på Intercity Hotel. Dagen avslutas med en gemensam middag.

Dag 2. Celle – Quedlinburg
Efter frukost tillbringar vi förmiddagen i den gamla hertigstaden Celle. Efter tid för lunch på egen hand reser vi cirka 15 mil till Quedlinburg. Vi bor två nätter på Hotel Schlossmühle. Det fina hotellet ligger i centrum ett stenkast från slottskullen. Middag på kvällen.

Dag 3. Quedlingburg
Efter frukost möter vi en lokalguide som tar oss på en promenad i staden som ligger strax norr om bergskedjan Harz. Här finns över 1 200 korsvirkeshus och stadens historiska centrum tillsammans med slottet och stiftskyrkan på Slottsberget är ett av Tysklands världsarv. Vid lunchtid besöker vi en lokal restaurang som har ett eget mikrobryggeri för en gemensam lunch. Eftermiddagen är fri för shopping och egna aktiviteter. Middag på kvällen.

Dag 4. Quedlinburg – Lübeck
Efter frukost lämnar vi vårt hotell och reser norrut mot Lübeck. På vägen stannar vi i Wolfsburg med möjlighet att besöka Autostadt Wolfsburg (entré tillkommer). Staden är byggd runt Volkswagens enorma fabrik och har ett påkostat museum och upplevelsecenter. Efter lunch fortsätter vi till Lübeck och Hotel Vier Jahreszeiten. Middag på kvällen.

Dag 5. Lübeck – Hemorten
Frukost och avresa till Puttgarden. Vi beräknar vara i Malmö 16.00, Göteborg 20.15 och Stockholm 21.30.

Ingår: 4 övernattningar i dubbelrum · 4 frukostar · 4 middagar · en lunch · lokalguidning Quedlinburg · reseledare
Tillägg: Enkelrum 795:-
Resevaluta: Euro
Speciellt: På avresan 6/8 bor vi på Hotel Holiday Inn i Lübeck.
Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se