tid

06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 09.20 Halmstad, 11.40 Malmö och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Wismar
Vi åker genom södra Sverige och Danmark. Därefter tar vi färjan Rödby–Puttgarden som tar 45 minuter och där det finns möjlighet att äta ombord. Väl i Tyskland fortsätter vi till Wismar där vi inkvarterar oss på Steigenberger Stadt Hamburg. Hotellet ligger i hjärtat av gamla stan vid Marktplatz. Vi hälsas välkomna med en drink och därefter äter vi gemensam middag på kvällen.

Dag 2. Wismar
Efter frukost får vi följa med på en guidad stadsrundtur. Den inleds cirka 09.00 och pågår i cirka två timmar. Därefter har vi tid att på egenhand utforska Hansestaden Wismar. Staden som med sin medeltida stadskärna och de vackra byggnaderna finns med på UNESCOS världskulturarvlista. Middag på kvällen.

Dag 3. Nyårsafton
Förmiddagen fri till egna aktiviteter. Under nyårsaftonen är Wismars butiker öppna fram tills lunch. Under kvällen så äter vi gemensam galamiddag med dessertbuffé och det bjuds på live musik och champagne vid tolvslaget. Festligheterna fortsätter in på småtimmarna och det serveras nattamat.

Dag 4. Wismar – Hemorten
Efter en god frukost och sovmorgon reser vi hemåt. Avresa till Puttgarden där vi tar färjan till Rödby. Vi beräknas vara i Göteborg cirka 21.30.

Ingår: 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · 2 middagar · galamiddag med nyårsfest · stadsrundtur · reseledare
Tillägg: Enkelrum 545:-
Resevaluta: Euro

15 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.5 av 5

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärna

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se