Inga fler avgångar i år

tid

Avgångstider 09.45 Falkenberg, 10.00 Ulricehamn, 10.15 Varberg, 10.30 Borås, 10.45 Kungsbacka, 11.30 Göteborg, 11.50 Kungälv, 12.00 Stenungsund och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Dagen börjar med att vi lämnar Göteborg 11.30 och åker norrut mot musik och vackra omgivningar. Evert Taube tillbringade mycket tid i Bohuslän. Under 40-talet var det de tre öarna Flatön, Malö och Ängön som inspirerade honom. Här hittar man bland annat Handelsman Flink, den mycket omsjungna handelsboden. Men Evert Taube vistades vid kusten även på 50-talet och då något längre norrut.

Vi kommer fram till Göksäter nära Ellös och får en stund på egen hand och tid till att äta en härlig lunch inne på området. Förbokning av lunch är möjligt som tillval.

Taubespelen inleds 15.00 och startar med allsång innan vi lotsas vidare av artisterna med deras tolkningar och anekdoter av och om Taube. Vi ser och hör en rad välkända svenska artister, till exempel, Carola Häggkvist, Ola Salo, Melissa Horn och Molly Sandén. Dagens konferencier är komikern Tobias Persson. Föreställningen varar cirka tre timmar och vi beräknar att vara åter i Göteborg cirka 19.30. Varmt välkomna till Taubespelen 2017!

Förbokad lunch från Salt & Sill
Under 2017 års Taubespel finns det möjlighet att förbeställa en cateringlunch från Salt & Sill i Klädesholmen. Välj bland tre alternativ (dryck tillkommer) och förboka lunchen senast 29/6. De som inte gör någon förbokning kan givetvis köpa annan mat inne på området. Lunchen intas vid ståbord.

Fisk 
Fisk- och skaldjurssoppa med torsk, lax och räkor serverad med aioli och surdegskrutonger. Pris: 130:-

Kött
Stekt kycklingbröst med soltorkad tomatpesto, varm sallad med oliver, rostat matvete och persiljekräm. Pris: 130:-

Vegetariskt
Rostad pumpa- och sötpotatissallad med gröna linser, smulad getost, rostade frön och persiljekräm. Pris: 100:-

Fler medverkande artister kommer att presenteras löpande på Taubespelens hemsida: www.taubespelen.com

Ingår: Bussresa t/r · entré till Taubespelen · reserverade platser inklusive sånghäfte och stol · reseledare
Speciellt: Med tanke på sikten för bakomvarande är paraply ej tillåtet under föreställningen. Då detta är en resa som kommer att köras med flera bussar erbjuder vi även start från Falkenberg, Varberg, Kungsbacka och Kållered. Sven-Bertil Taube är sjukskriven och kommer ej vara med på årets Taubespel. Hans ersätts av Carola Häggkvist.

68 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.4 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärnaAndra liknande resor:

Natursköna Orust

Kobergs slott

Sidan om allfarvägen

Kosteröarna

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se