tid

Avgångstider 09.45 Falkenberg, 10.00 Ulricehamn, 10.15 Varberg, 10.30 Borås, 10.45 Kungsbacka, 11.30 Göteborg, 11.50 Kungälv, 12.10 Stenungsund och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Under förmiddagen styr vi kosan norrut mot musik och vackra omgivningar. Evert Taube tillbringade mycket tid i Bohuslän. Under 40-talet var det de tre öarna Flatön, Malö och Ängön som inspirerade honom. Här hittar man bland annat Handelsman Flink, den mycket omsjungna handelsboden. Men Evert Taube vistades vid kusten även på 50-talet och då något längre norrut.

Vi kommer fram till Ellös och får en stund på egen hand och tid till att äta en härlig lunch inne på området. Det kommer att finns ett vintält med exempelvis chark- och ostbricka, öltält med mat och kafétält med kaffe, smörgås, bullar och kakor. 

Taubespelen inleds 15.00 och startar med allsång innan vi lotsas vidare av artisterna med deras tolkningar och anekdoter av och om Taube. Föreställningen varar cirka tre timmar och vi beräknar att vara åter i Göteborg cirka 19.30. Varmt välkomna till Taubespelen 2018!

Medverkande artister kommer att presenteras löpande på Taubespelens hemsida: www.taubespelen.com

Ingår: Buss t/r · entré till Taubespelen · reserverade platser inklusive sånghäfte och stol · reseledare
Speciellt: Med tanke på sikten för bakomvarande är paraply ej tillåtet under föreställningen. Då detta är en resa som kommer att köras med flera bussar erbjuder vi även start från Falkenberg, Varberg, Kungsbacka och Kållered.

68 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.4 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärna

Andra liknande resor:

Fiskebäckskil

Bohuslän

Konstresa Tjörn

Granitens rike

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se