Inga fler avgångar i år

Dag 1. Hemorten – Berlin
Vi flyger till Berlin på förmiddagen. Väl framme åker vi med vår transferbuss till centrala Relexa Hotel som ligger cirka sju minuters gångväg från Potsdamer Platz. Vi checkar in på hotellet och har sedan eftermiddagen och kvällen på oss till att uppleva Berlin. Under kvällen anländer vår bussresa och chaufför till hotellet.

Dag 2. Stadsrundtur Berlin
Frukost. Vi samlas 09.00 för en stadsrundtur med svensktalande lokalguide. Rundturen är omfattande och pågår under cirka fyra timmar. Efter att ha sett många av Berlins intressanta monument återvänder vi till vårt hotell där vi äter lunch cirka 13.30. Hela utflykten kostar 10 euro. Föranmälan görs till resebyrån.

Dag 3. Berlin
Efter frukost har vi hela dagen fri för egna äventyr i en av Europas mest intressanta huvudstäder. Personalen på hotellet hjälper gärna till med att rekommendera sevärdheter, boka teaterbiljetter och dylikt. Andra alternativ är att ta tunnelbanan till Kurfürstendamm och det välkända varuhuset KaDeWe med sin delikatessavdelning. Ett besök i tv-tornets utsiktskafé på 200 meters höjd kan även rekommenderas. Gemensam middag på hotellet cirka 18.00.

Dag 4. Berlin – Hemorten
Frukost. Vi har hela dagen till förfogande då vårt flyg lyfter först på kvällen. Cirka 18.45 samlas vi vid hotellentrén för transfer till flygplatsen.

Internationella trädgårdsutställningen IGA Berlin 2017
Från mitten av april till mitten av oktober pågår den internationella trädgårdsutställningen IGA i distriktet Marzahn-Hellersdorf i östra Berlin. Parken Gärten der Welt byggs ut till ett utställningsområde på över 100 hektar och parken har bland annat utrustats med en gondollift. På en avresa varje månad erbjuder vi gratis transport till och från parken. Avfärd från hotellet under lördagsmorgonen och hemfärd under eftermiddagen. Entrébiljett köps på plats och kostar 20 euro. Föranmälan görs till resebyrån. Gratis transport till IGA erbjuds på avresorna 20/4, 18/5, 29/6, 20/7, 17/8, 14/9 och 12/10.

Ingår: Flyg t/r · transfers · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · en middag · en lunch
Tillägg: Enkelrum 875:- · stadsrundtur 10 euro
Resevaluta: Euro

111 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.2 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärnaAndra liknande resor:

Berlin

Berlin Fotbollsresa

Szczecin

Szczecin

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se