Dag 1. Hemorten – Budapest
Vi flyger till Budapest med mellanlandning. Vår reseledare tar oss till vår buss som sedan kör oss till hotellet för incheckning. Vi övernattar tre nätter på Hotel Novotel Budapest, som ligger på Pestsidan av staden och håller god standard. Senare på kvällen bekantar vi oss med varandra under en gemensam middag på hotellet.

Dag 2. Budapest
Efter frukost får vi veta mer om Budapest under vår stadsrundtur med en lokalguide. Vi får exempelvis se Mattiaskyrkan, Fiskarbastionen, Gellértberget, de vackra broarna, Hjältarnas torg, parlamentsbyggnaden och operan. Efter turen har vi resten av dagen fri för egna strövtåg och besök på någon av stadens många julmarknader. På torgen Vörösmarty och Szent István, framför Sankt Stefansbasilikan, hålls de två större julmarknaderna som varmt kan rekommenderas.

Dag 3. Budapest
Frukost och sedan har vi hela dagen fri för egna aktiviteter. Reseledaren följer gärna med dem som önskar göra ett besök på något av Budapests badhus då ungerska bad är en speciell upplevelse. De mest populära är Gellért- och Széchenyibaden med vatten från varma källor.

Dag 4. Budapest – Hemorten
Frukost och utcheckning. Sedan har vi tid på egen hand tills det är dags för avresa mot flygplatsen och hemfärd. Vi beräknas vara åter på hemorten under sen kväll.

Ingår: Flyg t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · en middag · stadsrundtur med lokalguide · reseledare
Tillägg: Enkelrum 875:-
Resevaluta: Ungerska forinter och euro

Andra liknande resor:

Budapest

Donaus pärlor

Budapest

Fyra huvudstäder

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se