Dag 1. Hemorten – Teneriffa
Vi flyger till Teneriffa på eftermiddagen. Vi möter vår buss som tar oss till vårt hotell för veckan, Iberostar Bouganville Playa. Frukost och middag ingår varje dag på hotellet.

Dag 2. Golf Costa Adeje
Strax norr om vårt hotell ligger utmärkta Golf Costa Adeje. Banan är ritad av den sexfaldiga spanska mästaren Pepe Gancedo och bjuder på en imponerande utsikt över Atlanten och ön La Gomera. Den har anlagts på gamla bananplantager och de ursprungliga avgränsande små stenmurarna finns kvar som en integrerad del av banan. De många dammarna sätter ditt tekniska spel på prov. Par 72.

Dag 3. Amarilla Golf
Dagens 18-hålsbana, designad av Donald Steel, ligger direkt vid Atlantkusten med utsikt över småbåtshamnen Marina San Miguel. Terrängen är något ondulerad och fairways relativt smala. Banans signaturhål är det femte hålet där havet är fairway som man måste slå över för att nå greenen på andra sidan vattnet. Par 72.

Dag 4. Teneriffa
Idag har vi fri tid att på egen hand upptäcka fantastiska Teneriffa. Kanske lockar ett dopp i havet eller en utflykt på ön. Självklart går det också att själv boka in sig på någon av öns golfbanor om man vill. Detta bör dock göras i god tid innan resan för att säkra en bra tid.

Dag 5. Golf del Sur
Teneriffas enda 27-hålsanläggning har stått värd för flera Europatourtävlingar. Den något böljande banan har breda fairways och stora greener. Tack vare den vackra miljön med fin utsikt och naturlig flora och fauna får spelaren en härlig golfupplevelse. En del hål gränsar till mindre raviner och bunkrarna har något så speciellt som svart lavasand. Par 72.

Dag 6. Golf Las Américas
Idag spelar vi på den mycket gemytliga parkbanan Golf Las Américas som ligger som i en amfiteater skyddad mot havets vindar av de kringliggande kullarna. Här kantas breda fairways av sjöar, vattendrag och raviner. Vattenhinder och bunkrar bjuder på vissa utmaningar men den vackra banan anses vara rolig att spela. Par 72.

Dag 7. Teneriffa
Den avslutande dagen på Teneriffa har vi ledigt från golfen. Kanske vill vi bara njuta av atmosfären, promenera längs stranden eller besöka de frestande affärerna. I Costa Adeje finns något för alla. Vill man hellre spela golf går detta utmärkt och då bokar man själv tid på någon av öns banor.

Dag 8. Teneriffa – Hemorten
Utcheckning och avfärd till flygplatsen. Vi beräknas nå vår hemort under eftermiddagen.

Ingår: Flyg t/r · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 7 middagar · 4 rundor golf
Tillägg: extra bagage golfbag 550:-
Resevaluta: Euro
Speciellt: Starttider meddelas inför resan.

Andra liknande resor:

Teneriffa

Lanzarote

Madeira

Vandring Algarve

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se