Dag 1. Hemorten – Amsterdam
Vi flyger till Amsterdam under tidig morgon. Vår reseledare tar oss till vår buss för vidare färd mot den före detta fiskebyn Volendam. Vi börjar vår dag med ett besök på en ostfarm där vi får höra om hur ost tillverkas på traditionellt vis. Provsmakning ingår och det finns möjlighet att handla med ost hem. Därefter besöker vi gårdens träskotillverkning och vi får berättat för oss om detta traditionella hantverk och beskådar de många vackert dekorerade träskorna. Längs Volendams charmiga gågata får vi sedan fri tid för lunch. Under tidig eftermiddag åker vi sedan till Amsterdam för att checka in på vårt nybyggda hotell Park Inn Hotel Amsterdam West. Hotellet är 4-stjärnigt och Amsterdams centrum når man lätt genom några minuters tågfärd till centralstationen. Kostnaderna för lokaltrafik tillkommer.

Dag 2. Nyårsafton
Frukost på hotellet. Idag får vi möjlighet att på egen hand utforska staden. Amsterdam är en liten storstad, och stadskärnan är liten. De flesta ställen ligger på promenadavstånd. Det finns ett fantastiskt utbud av museer, affärer, kaféer och pubar. Att flanera längs de många kanalerna och koppla av på något av de många kaféerna är något som rekommenderas.

På kvällen samlas vi i hotellets restaurang för vår gemensamma nyårsmiddag där det ingår vin/ öl till maten och vid tolvslaget skålar vi in det nya året med champagne.

Dag 3. Nyårsdagen
Efter en skön sovmorgon samlas vi för att göra en gemensam båttur på stadens kanaler. Därefter besöker vi det fantastiska Riksmuseet med konst av de många holländska mästarna som Frans Hals, Johannes Vermeer, Jan van Eyck och Jan Steen. Museets höjdpunkt är den enorma målningen Nattvakten som anses vara Rembrandts största mästerverk.

Dag 4. Amsterdam – Hemorten
Frukost och förmiddag på egen hand tills det är dags att bege sig mot flygplatsen vid lunchtid. Vi beräknas nå vår hemort under tidig kväll.

Ingår: Flyg t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · 3-rätters nyårsmiddag med 2 glas vin/öl till maten och 1 glas champagne vid tolvslaget · utflykter enligt program · reseledare
Tillägg: Enkelrum 1 895:-
Resevaluta: Euro

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se