Inga fler avgångar i år

Dag 1. Hemorten – Amsterdam
Vi flyger till Amsterdam under tidig morgon. Vår reseledare tar oss till vår buss för vidare färd mot den före detta fiskebyn Volendam. Vi börjar vår dag med ett besök på en gård där man producerar ost på traditionellt vis. Provsmakning ingår och det finns möjlighet att handla med ost hem. Därefter besöker vi gårdens träskotillverkning och vi får berättat för oss om detta traditionella hantverk. Efter att ha beskådat de många vackert dekorerade träskorna får vi sedan fri tid för lunch längs Volendams charmiga gågata. Under tidig eftermiddag åker vi sedan vidare till Amsterdam för att checka in på vårt hotell Novotel Amsterdam City. Hotellet är 4-stjärnigt och Amsterdams centrum når man lätt genom några minuters tågfärd till centralstationen. Kostnaderna för lokaltrafik tillkommer.

Dag 2. Nyårsafton
Frukost på hotellet. Idag får vi möjlighet att på egen hand utforska staden. Amsterdam är en storstad med en liten stadskärnan. De flesta ställen ligger på promenadavstånd. Det finns ett fantastiskt utbud av museer, affärer, kaféer och pubar. Att flanera längs kanalerna och koppla av på ett av de många kaféerna är något som rekommenderas.

På kvällen samlas vi i hotellets restaurang för vår gemensamma nyårsmiddag där det ingår vin/öl till maten, och vid tolvslaget skålar vi in det nya året med champagne.

Dag 3. Nyårsdagen
Efter en skön sovmorgon samlas vi för att göra en gemensam båttur på stadens kanaler. Därefter besöker vi det fantastiska Riksmuseet med konst av holländska mästare som Frans Hals, Johannes Vermeer, Jan van Eyck och Jan Steen. Museets höjdpunkt är den enorma målningen Nattvakten som anses vara Rembrandts största mästerverk.

Dag 4. Amsterdam – Hemorten
Frukost och förmiddag på egen hand tills det är dags att bege sig mot flygplatsen vid lunchtid. Vi beräknas nå vår hemort under tidig kväll.

Ingår: Flyg t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · trerätters nyårsmiddag med 2 glas vin/öl till maten och 1 glas champagne vid tolvslaget · utflykter enligt program · reseledare
Tillägg: Enkelrum 1 895:-
Resevaluta: Euro
Andra liknande resor:

Holland

Holland

Cykel Holland

Bryssel Antwerpen

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se