Dag 1. Hemorten – Sitges
Vi flyger till Barcelona på morgonen. Vår reseledare tar oss till vår buss och vi har sedan mindre än tre mils körning till Sitges. Vi inkvarterar oss på utmärkta Hotel Ibersol Antemare Spa som ligger cirka 100 meter från en av Sitges nio stränder. Hotellet har egen utomhuspool och relaxavdelning. På kvällen samlas vi för en gemensam middag.

Dag 2. Sitges
Efter frukost bekantar vi oss med Sitges genom en promenad tillsammans med vår reseledare. Sitges som ligger cirka fyra mil sydväst om Barcelona är bland annat känt för sina stränder, sitt nöjesliv och sin internationella filmfestival. Vi promenerar tillsammans i cirka två timmar och besöker bland annat gamla stan. Eftermiddagen är fri för egna aktiviteter. Middag på kvällen.

Dag 3. Heldagsutflykt Barcelona
Efter frukost gör vi en heldagsutflykt till Barcelona. Staden är känd för sin spännande blandning av gammalt och nytt. Detta har inte minst Antoni Gaudí och hans konstnärskollegor inom den katalanska modernismen bidragit till. Under förmiddagen gör vi en rundtur med buss och ser bland annat kyrkan La Sagrada Familia och andra byggnader i denna jugendstil. Den äldsta stadsdelen Barri Gótic och boulevarden La Rambla besöker vi till fots. Under eftermiddagen får vi några timmars fritid innan vi återvänder till Sitges och vårt hotell. Middag på kvällen.

Dag 4. Halvdagsutflykt vingården Torres
Vi reser till Vilafranca del Penedès för ett besök på vingården Torres. Sedan mitten av 1600-talet har familjen Torres varit verksam inom vinframställning men det var år 1870 som vinfirman Torres grundades. Namnet Torres borgar för kvalitet och sedan många år tillbaka produceras viner av hög klass. Vi gör en rundtur och får möjlighet att smaka på några av vinerna. Utflykten kostar 145:- och föranmäls inför resan. Middag på kvällen.

Dag 5. Sitges – Hemorten
Tidig morgon och avresa till flygplatsen. Vi beräknas nå vår hemort vid lunchtid.

Ingår: Flyg t/r · 4 övernattningar i dubbelrum · 4 frukostar · 4 middagar · utflykter enligt program · reseledare
Tillägg: Enkelrum 1 095:- · utflykt Torres
Resevaluta: Euro

105 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.4 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärna

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se