Dag 1. Hemorten – Würzburg
Vi flyger till Frankfurt på morgonen. Vår reseledare tar oss till vår buss och vi åker österut till Würzburg. På eftermiddagen möter vi en lokalguide som under cirka två timmar visar det mest intressanta i staden. Würzburg ligger vid floden Main och är känt för sina många vackra kyrkor och det furstbiskopliga residenset från 1700-talet. Vi checkar sedan in på fina Maritim Hotel Würzburg. Framåt kvällen träffar vi vår mat- och vinciceron Ulf Wagner som tar med oss till en trevlig restaurang där vi äter en trerätters middag.

Dag 2. Utflykt Veitshöchheim och vin i Würzburg
Efter frukost beger vi oss ner till floden Main som flyter genom staden. Här gör vi en kortare båttur till den närliggande orten Veitshöchheim. Ombord får vi ett glas sekt. Vi gör en liten promenad med vår reseledare innan båten tar oss tillbaka till Würzburg. Det blir egen tid för lunch i Würzburg och framåt eftermiddagen tar vi oss till Bürgerspital Weingut . Här gör vi en vinprovning av fem olika viner och ett glas sekt samtidigt som Ulf Wagner berättar mer om vinerna. På kvällen äter vi en trerätters middag på en lokal restaurang.

Dag 3. Utflykt Rothenburg ob der Tauber
Frukost och därefter åker vi till Weingut Rainer Sauer där vi gör en provsmakning av sex olika viner. Under förmiddagen fortsätter vi till Rothenburg ob der Tauber där det blir tid för lunch på egen hand och promenad i den idylliska staden. Framåt eftermiddagen tar vi oss till Weingut Glock där vi börjar med en vinprovning av sex olika sorter för att sedan äta en trerätters middag. Glada och belåtna återvänder vi till Würzburg och vårt hotell.

Dag 4. Würzburg – Hemorten
Efter frukost får vi en fri förmiddag och eftermiddag i Würzburg. Under kvällen åker vi med buss till Frankfurts flygplats och flyger hemåt. Vi beräknas nå vår hemort under sen kväll.

Ingår: 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · 3 middagar · 3 vinprovningar · alla utflykter · ciceron Ulf Wagner under tre dagar · reseledare
Tillägg: Enkelrum 625:-
Resevaluta: Euro

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se