tid

06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.10 Alingsås, 08.30 Vårgårda och ytterligare ett tiotal orter i södra och mellersta Sverige.

Dag 1. Hemorten – Stockholm
Avresa från hemorten under morgonen. Vi stannar i Götene och Arboga innan vi kommer till Stockholm. Tallinks färja avgår 17.30. Vi bor i tvåbäddshytt med båda sängarna på golvet. I baren spelar dansbandet upp och lite senare blir det underhållning av en showgrupp. I puben sjunger en trubadur och dansgolvet är öppet till långt fram på småtimmarna. Vi fyndar i fartygets välsorterade butik. Ombord finns också bastu och bubbelpool. För de som förbokat middagsbuffén väntar en härlig måltid med stort smörgåsbord.

Dag 2. Tallinn
Frukost. Under morgonen lägger färjan till 10.00 och vi möter vår lokalguide som tar oss med på en rundtur. Inledningsvis åker vi buss för att få perspektiv över staden. Avslutningsvis vandrar vi vid Domberget och i gamla stan. Här finns medeltida bebyggelse, kullerstensgator och en vacker ringmur. På eftermiddagen har vi tid för egna strövtåg och shopping i gamla stan. Vi bor på centrala Park Inn Central och äter gemensam middag på kvällen.

Dag 3. Tallinn – Stockholm
Frukost. Vi har nu dagen på oss att uppleva Tallinn och julmarknaden. Kanske lockar ett besök på något av Tallinns museer. Under sen eftermiddag samlas vi för avfärd till färjan som avgår 18.00. Även på hemresan är det möjligt att förboka kvällens middagsbuffé.

Dag 4. Stockholm – Hemorten
Frukostbuffé. Vi kommer till Stockholm 10.00 och fortsätter därefter till Göteborg som vi når cirka 18.00.

Ingår: 3 övernattningar i dubbelrum och dubbelhytt · 3 frukostar · 1 middag · stadsrundtur i Tallinn · reseledare
Tillägg: Enkelrum 875:- · Utsideshytt 775:- per hytt · middagsbuffé utresa 325:- · middagsbuffé hemresa 325:-
Resevaluta: Euro

32 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.3 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärna

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se