tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 11.40 Malmö och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Bremen
Vi åker genom södra Sverige och Danmark. Därefter tar vi färjan Rödby–Puttgarden som tar 45 minuter. I Tyskland fortsätter vi till vårt övernattningshotell InterCity Hotel i centrala Bremen. Dagen avslutas med en gemensam middag.

Dag 2. Bremen – Valkenburg
Efter frukost lämnar vi Bremen och reser vidare genom Tyskland mot Valkenburg som ligger i sydöstra Holland, inte långt från Maastricht. Mängder av resenärer kommer till staden vid den här tiden på året då den är känd för sina julmarknader och övriga aktiviteter i samband med julfirandet. Julmarknaderna hittar vi i grottsystem vilket gör dem helt unika. I staden hittar vi också en stor julkrubba byggd av sand. Vissa kvällar drar en påkostad julparad genom stadens centrala delar. Kort sagt; hela staden är till bredden fylld av julstämning! Vi bor två nätter på trevliga Best Western Hotel Walram som ligger i centrum. Middag på kvällen.

Dag 3. Valkenburg
Efter frukost tar oss en lokal guide med på en rundtur som bl a tar oss till den underjordiska julmarknaden som är fylld av en mängd saker som hör julen till. Lunch på egen hand och därefter ges vi tillfälle att under eftermiddagen bekanta oss ytterligare med den här charmiga lilla holländska staden. Middag på kvällen.

Dag 4. Valkenburg – Bremen
Efter frukost vänder vi åter norrut mot Bremen som vi når framemot eftermiddagen. Vi bor återigen på centrala InterCity Hotel cirka 15 min promenad från gamla stan. Middag på kvällen.

Dag 5. Bremen – Hemorten
Frukost och avresa till färjelägret i Puttgarden. I mån av tid stannar vi för inköp vid en gränshandel. Vi beräknar vara åter i Göteborg ca 20.30.

Ingår: 4 övernattningar i dubbelrum · 4 frukostar · 4 middagar · rundtur · inträde till julmarknaden · reseledare
Tillägg: Enkelrum 625:-
Resevaluta: Euro

24 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.3 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se