tid

Avgångstider 08.00 Ulricehamn, 08.30 Borås, 09.30 Göteborg, 10.10 Alingsås och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Örebro
Vi reser nordost genom Västergötland förbi Skara och Mariestad. Under resans gång stannar vi för en paus i Götene. Vi anländer till Örebro runt 13.30 och får tid på egen hand i centrum. Under eftermiddagen checkar vi in på vårt hotell Clarion Hotel Örebro som ligger mitt i centrum. Kvällens föreställning spelas på utomhusteatern i orten Breven som ligger cirka en timmes bussresa från Örebro. Cirka 16.00 tar vi bussen till Brevensgården där vår föreställningssupé, en tre rätters middag inklusive kaffe, dukas upp 17.00. Efter middagen promenerar vi cirka 200 meter till Bruksteatern och kvällens utomhusföreställning Skuld och gröna skogar, som börjar 19.00 och varar cirka två och en halv timmar inklusive paus. Efter föreställningens slut tar vår buss oss tillbaka till vårt hotell.

Dag 2. Örebro – Hemorten
Vi avnjuter frukost på vårt hotell och har därefter en fri förmiddag för att på egen hand utforska Örebro. En promenad till vackra Örebro slott eller ett besök på Wadköpings friluftsmuseum kan rekommenderas. Under eftermiddagen reser vi hemåt och beräknas nå Göteborg cirka 18.30.

Ingår: Buss t/r · en övernattning i dubbelrum · en frukost · föreställningssupé inklusive kaffe · biljett till Skuld och gröna skogar · reseledare
Tillägg: Enkelrum 300:-
Speciellt: Med tanke på sikten för bakomvarande är paraply ej tillåtet under föreställningen.

Andra liknande resor:

Hjalmars revy

Göta kanal

Vänerskärgården

Sandgrund

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se