tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 11.40 Malmö och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Wismar
Vi åker genom södra Sverige och Danmark. Därefter tar vi färjan Rödby–Puttgarden som tar 45 minuter och där det finns möjlighet att äta ombord. Väl i Tyskland fortsätter vi till Wismar där vi inkvarterar oss på Steigenberger Stadt Hamburg. Hotellet ligger i hjärtat av gamla stan vid Marktplatz. Vi äter gemensam middag på kvällen.

Dag 2. Nyårsafton
Förmiddagen är fri för egna aktiviteter. Under nyårsaftonen är Wismars butiker öppna fram till lunch. Under kvällen äter vi gemensam galamiddag med dessertbuffé och det bjuds på levande musik och champagne vid tolvslaget.

Dag 3. Wismar
Efter frukost har vi tid att på egen hand utforska hansestaden Wismar. Den vackra stadskärnan finns med på Unescos världsarvslista och har många gamla hus från olika epoker. Stora torget är ett av Nordtysklands största. Middag på kvällen.

Dag 4. Wismar – Hemorten
Efter en god frukost och sovmorgon reser vi hemåt. I mån av tid stannar vi för inköp vid en gränshandel i Puttgarden där vi tar färjan till Rödby. Vi beräknas vara i Göteborg cirka 21.00.

Ingår: 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · 2 middagar · galamiddag med nyårsfest · reseledare
Tillägg: Enkelrum 595:-
Resevaluta: Euro

Genomsnittligt omdöme

4.3 / 5

Baserat på 25 recensioner

Läs omdömen här!

Andra liknande resor:

Wismar

Tyska rivieran

Lübeck och Wismar

Schwerin

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se