Inga fler avgångar i år

tid

Avgångstider 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 09.20 Halmstad, 11.40 Malmö och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Wismar
Vi åker genom södra Sverige och Danmark. Därefter tar vi färjan Rödby–Puttgarden som tar 45 minuter och där det finns möjlighet att äta ombord. Väl i Tyskland fortsätter vi till Wismar där vi inkvarterar oss på Steigenberger Stadt Hamburg. Hotellet ligger i hjärtat av gamla stan vid Marktplatz. Vi hälsas välkomna med en drink och därefter äter vi gemensam middag på kvällen.

Dag 2. Wismar
Efter frukost får vi följa med på en cirka två timmars guidad stadsrundtur. Därefter har vi tid att på egen hand utforska hansestaden Wismar. Den vackra stadskärnan finns med på Unescos världsarvslista och har många gamla hus från olika epoker. Stora torget är ett av Nordtysklands största. Middag på kvällen.

Dag 3. Nyårsafton
Förmiddagen är fri för egna aktiviteter. Under nyårsaftonen är Wismars butiker öppna fram till lunch. Under kvällen äter vi gemensam galamiddag med dessertbuffé och det bjuds på levande musik och champagne vid tolvslaget. Festligheterna fortsätter in på småtimmarna och det serveras nattamat.

Dag 4. Wismar – Hemorten
Efter en god frukost och sovmorgon reser vi hemåt. I mån av tid stannar vi för inköp vid en gränshandel i Puttgarden där vi tar färjan till Rödby. Vi beräknas vara i Göteborg cirka 21.30.

Ingår: 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · 2 middagar · galamiddag med nyårsfest · stadsrundtur · reseledare
Tillägg: Enkelrum 545:-
Resevaluta: Euro

25 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.3 av 5

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärnaAndra liknande resor:

Wismar

Wismar

Tyska rivieran

Lübeck och Wismar

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se