Dag 1. Hemorten – Riva del Garda
Vi flyger till Linate där vår reseledare vid ankomst tar oss till vår transferbuss och sedan vidare mot Riva del Garda vid sjöns nordligaste spets. Vi checkar in på centralt belägna Hotel Portici. Här bor vi fyra nätter. Middag på kvällen.

Dag 2. Utflykt Trentino och julmarknad i Trento
Idag ger vi oss ut på en busstur i regionen Trentino som ligger norr om Gardasjön. Vi inleder med Trentinos huvudort Trento där det anordnas en trevlig julmarknad. Vår lokalguide tar oss på en tur genom staden och sedan har vi lite tid att njuta av den genuina julstämningen och botanisera bland stånden som erbjuder lokala delikatesser och traditionellt hantverk. Under eftermiddagen besöker vi en grappatillverkare och får provsmaka denna berömda italienska spritdryck som tillverkas av druvrester från vintillverkningen. På kvällen äter vi gemensam middag.

Dag 3. Utflykt Verona
Efter frukost är det avresa för ett besök i staden där ett av historiens största kärleksdramer utspelar sig, nämligen Romeos och Julias Verona. Här finns mycket vackert att beskåda, exempelvis torgen Piazza Brà med den romerska arenan och Piazza dei Signori med imponerande byggnader från olika epoker. Vi åker sedan till en vingård där vi gör en vinprovning innan vi återvänder till hotellet. På kvällen serveras en italiensk julmiddag.

Dag 4. Riva del Garda
Efter frukost har vi en dag fri för egna aktiviteter. Vi har nu tid att uppleva Rivas charmiga centrum. Lunch ingår denna dag och serveras på hotellet. Middag på kvällen.

Dag 5. Riva del Garda – Hemorten
Frukost och sedan fri tid tills vi åker till flygplatsen för hemfärd.

Ingår: Flyg t/r · 4 övernattningar i dubbelrum · 4 frukostar · en lunch · 4 middagar · utflykter enligt program · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 995:-
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Vandring Gardasjön

Cykel Gardasjön

Gardasjön

Gardasjön

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se