Dag 1. Hemorten – Innsbruck
Vi flyger till München där vi blir upphämtade av vår transferbuss som tar oss till vårt hotell i Innsbruck. Hotel Grauer Bär är ett högklassigt fyrstjärnigt hotell som ligger mitt i centrala Innsbruck, med närhet till gamla stan, sevärdheter och julmarknaden som vi kommer att besöka. Hotellets gäster har även tillgång till hotellets spa-avdelning och till den härliga poolen, varifrån man har panoramautsikt över staden. På kvällen äter vi middag i hotellets trevliga restaurang.

Dag 2. Julmarknad Innsbruck
Efter frukost på hotellet får vi följa med på en guidad stadsrundtur där vi beundrar Innsbrucks sevärdheter och får veta mer om stadens historia. Innsbruck är en liten livlig stad mitt i Alperna omgiven av majestätiska berg. Även om friluftslivet står för en stor del av aktiviteterna har staden i sig mycket att erbjuda. Få städer har till exempel så mycket bevarad arkitektur från olika stilar och århundraden som Innsbruck. De vackra husen och bergen utgör en fantastisk kuliss till den förtrollande julmarknaden som ligger på ett medeltida torg i den äldre delen av staden. Bland stora pyntade granar och glittrande belysning kan du prova tyrolska specialiteter, köpa hantverk och julklappar. Intill torget finns även stadens mest berömda sevärdhet, ”gyllene taket” som är en trevåningsbalkong vars tak består av guldpläterade kopparplattor.

Dag 3. Seefeld
Efter frukost blir vi upphämtade av vår buss som tar oss med på en heldagsutflykt till Seefeld som ligger beläget i hjärtat av de tyrolska alperna. Med sina häpnadsväckande omgivningar beskrivs Seefeld som något av ett semesterparadis. I den historiska olympiaregionen erbjuds ett stort utbud av friluftsaktiviteter för kropp och själ, och i den pittoreska stadskärnan återfinns ett urval av boutiquer, exklusiva restauranger och mysiga kaféer. På kvällen återvänder vi till vårt hotell där vi njuter av en god middag.

Dag 4. Innsbruck – Hemorten
Efter frukost har vi förmiddagen fri till strosa runt och se mer av vackra Innsbruck, staden där drottning Kristina officiellt konverterade till katolicismen år 1655. Kanske slinka in på något av de mysiga kaféerna i gamla stan eller åka till någon av utsiktsplatserna med vy över bergen. Senare på dagen blir vi upphämtade av vår buss som tar oss till flygplatsen i München och flyget hem.

Ingår: Flyg t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · 2 middagar · alla utflykter enligt program · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 895:-
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Jul i Tyrolen

Alpernas höjdpunkter

Vinter i Tyrolen

Skidor Dolomiterna

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se