Inga fler avgångar i år

Dag 1. Hemorten – Amsterdam
Vi flyger till Amsterdam där vår reseledare tar oss till vår buss för vidare färd till vårt hotell. Hotellet är beläget nära en spårvagnshållplats varifrån vi tar oss till livliga Leidseplein på cirka 10 minuter. Under de kommande dagarna tar vår reseledare med oss på utflykter med lokala transportmedel då det är ett smidigare transportsätt i tättbebyggda Amsterdam. Utflykterna ingår men biljetter för lokaltrafik tillkommer. Redan idag beger vi oss med spårvagnen in till centrala Amsterdam där vi gör en båttur på kanalerna. Härifrån upplever vi den charmiga staden på allra bästa sätt. Vi tar oss under kvällen tillbaka till hotellet på egen hand med lokaltrafik.

Dag 2. Nyårsafton
Frukost på hotellet och sedan har vi möjlighet att på egen hand utforska staden. Amsterdam är en storstad med en liten stadskärna. De flesta sevärdheter ligger på promenadavstånd från Dam som är det stora torget mitt i staden, en spårvagnsfärd bort från vårt hotell. Det finns ett fantastiskt utbud av museer, affärer och pubar. De som vill besöka något av de populära museerna, såsom Anne Franks hus, Rembrandthuset eller Van Gogh-museet, rekommenderas att förboka entré via respektive museums hemsida för att garantera inträde. Att flanera längs kanalerna och koppla av på ett av de många kaféerna kan annars varmt rekommenderas. På kvällen samlas vi för vår gemensamma nyårsmiddag och vid tolvslaget skålar vi in det nya året med ett glas bubbel.

Dag 3. Nyårsdagen
Efter en skön sovmorgon samlas vi för att åter bege oss in till centrum. Vi besöker det fantastiska Riksmuseet med konst av holländska mästare som Frans Hals, Johannes Vermeer, Jan van Eyck och Jan Steen. En av museets höjdpunkter är den enorma målningen Nattvakten som anses vara Rembrandts största mästerverk. Efter besöket på Riksmuseet får vi fri tid att själva upptäcka Amsterdam. Vi tar oss tillbaka till hotellet på egen hand med lokaltrafik.

Dag 4. Amsterdam – Hemorten
Efter frukost checkar vi ut från hotellet och lämnar bagaget i förvaringsutrymmet. Vi har fri tid för egna strövtåg fram tills vi under eftermiddagen åker till flygplatsen. Vi beräknas nå vår hemort under kvällen.

Ingår: Flyg t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · nyårsmiddag inklusive ett glas mousserande vin · utflykter enligt program · reseledare
Tillägg: Enkelrum 2 895:- · kostnader för lokaltrafik
Resevaluta: Euro
Andra liknande resor:

Amsterdam

Kryssning Holland

Holland

Holland

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se