Dag 1. Hemorten – Rom
Vi flyger till Rom. Där möts vi av personal som tar oss till vår buss och vidare till Hotel San Paolo. Vi har nu några dagar att upptäcka staden dit alla vägar bär. Rom har mängder av imponerande sevärdheter från olika epoker, och här finns många intressanta museer att upptäcka. Kaféer, restauranger, vinbarer och glassbarer vimlar det av. Att strosa runt bland de pittoreska gränderna i centrum hör till det mysigaste man kan göra, men staden har också ett stort shoppingutbud med allt från små specialbutiker till stora varuhus. 

Dag 2. Stadsrundtur Rom
Idag finns det möjlighet att följa med på en stadsrundtur i Rom. Efter frukost stiger vi på vår buss för en heldag med lokalguide. En del av rundturen görs till fots med flera fotostopp och lunchpaus. Rom sägs vara byggt på sju kullar och är historiskt en av västvärldens viktigaste städer. Under dagen får vi se många av stadens sevärdheter, som Vatikanen med Petersplatsen, Spanska trappan, Pantheon och Fontana di Trevi. Utflykten kostar från 295:- och behöver förbokas innan resan.

Dag 3. Utflykt Colosseum och Forum Romanum
Under förmiddagen erbjuder vi en tillvalsutflykt där vi utforskar den romerska erans centrum med amfiteatern Colosseum, torget Forum Romanum och kejsarnas boningar på Palatinen. Entréavgiften till Colosseum ingår och ni får strosa runt därinne på egen hand i godan ro. Utflykten kostar från 295:- och behöver förbokas innan resan.

Dag 4. Rom – Hemorten
Efter frukost har vi fri tid innan bussen tar oss till flygplatsen och vårt flyg hemåt.

Vi har även 5 dagars resor till Rom, läs mer på https://www.rolfsbuss.se/flyg/rome

Ingår: Flyg t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 495:- · tillvalsutflykter
Resevaluta: Euro
Speciellt: På avresan 25/9 bor vi på Hotel Caravel. På avresor 2020 bor vi på Hotel San Giovanni.

Andra liknande resor:

Rom

Rom

Rom Ischia Neapel

Rom Sorrento Capri

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se