Rom Venedig Florens

Klassiska städer

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

En spännande rundresa till tre av Italiens mest kända städer. Vi ser den eviga staden Rom som är full av historia, Venedig med sina kanaler och broar samt renässansstaden Florens. Vi besöker även Ravenna och den helige Franciscus hemort Assisi.

4 /5

full star
full star
full star
full star
empty star
45 personer ger den här resan helhetsomdömet 4 av 5
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Jag hade väntat mig att få se mycket men resan översteg mina förväntningar med råge. Fått se och uppleva så mycket under dessa dagar. Noga planerad resrutt med 5 olika städer samt alla vackra vyer under bussturerna. Kunnig , trevlig och personlig reseledare Katarina, lugn och trygg chaufför. Hotellmiddagarna på vissa hotell kunde kanske förbättras annars var allt mycket , mycket bra.!
Becner
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Reseledaren Joy var mycket hjälpsam under hela resan. Hon delade ut inför varje resmål info om vad vi skall se den dagen. I bussen var det aldrig tråkigt. Vi lärde oss mycket om Italien, kulturen och maten, och hur det socialla livet fungerar i detta land. Vinprovningen på Lungarotti var ett fullträff. Tack för en underbar resa!!!
IngårIngårFlyg t/r · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 6 middagar · alla utflykter · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 2 095:-
ValutaValutaEuro
SpecielltSpecielltAnkomst och avresa till och från Rom varierar från resa till resa på grund av varierande flygtider. Vissa avresor är med mellanlandning.