Sydafrika

Lodge i Waterberg

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

Sydafrika är ett land med stora kontraster, mångskiftande landskap och ett fascinerande naturliv. På vår resa bor vi sju nätter på högklassiga Sebatana Rhino Lodge i regionen Waterberg några timmars bussfärd norr om Johannesburg. Vår lodge erbjuder en rad spännande utflykter och aktiviteter. När vi inte är iväg på utflykter njuter vi av lodgens faciliteter och det finns bland annat både pool och jacuzzi. Under vår vistelse ingår helpension.

4.5 /5

full star
full star
full star
full star
half star
34 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.5 av 5
Svantesson B
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Väldigt personligt och bra och vänlig och effektiv personal. Trevliga reskamrater. Mycket bra reseledare, och VÄLDIGT bra guider och personal på lodgen. Väldigt fräscht. Fantastiska utflykter. Inte mycket som jag ser kan förbättras.
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
En fantastisk resa den måste ni ta fram igen ett MÅSTE för vi berättar för vänner o bekanta och många blir intresserade. Vi är så nöjda, vår livs resa underbar vilket ställe och vilken personal, vi njuter fortfarande varje dag med ett leende.
IngårIngårFlyg Göteborg - Johannesburg t/r · 7 övernattningar inklusive helpension · transporter och utflykter enligt programmet · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum 3495:- , extra utflykter
ValutaValutaSydafrikanska rand
SpecielltSpecielltDricks till guider och lodgepersonal ingår ej i resans pris. Vårt maxantal är 25 personer per avresa. Lodgerna är rymliga och det går utmärkt att tre personer delar en lodge.