Dag 1. Hemorten – Hévíz
Vi flyger till Budapest. Där möter vi vår buss för vidare färd mot den lilla kurorten Hévíz, belägen vid sjön med samma namn. Vi checkar in på Hotel Aquamarin där vi ska bo de kommande fem nätterna. Frukost och middag ingår samtliga dagar.

Dag 2 – 5. Hévíz
Vi har fyra hela dagar på oss att koppla av och återhämta oss på hotellets spaanläggningar och övriga faciliteter. Under vår vistelse ingår en valfri läkarkonsultation och tio hälsobehandlingar som bestäms i samråd med läkare. Behandlingarna sprids ut under de fyra heldagar vi vistas i Hévíz. Vi har obegränsad tillgång till hotellets termalbad, som består av en utomhuspool som är öppen så länge vädret tillåter och två inomhuspooler. Två av hotellets pooler är fyllda med vatten från hotellets egna termalkällor. Mellan baden kan vi njuta av hotellets saltrum och bastu.

Hotel Aquamarin är ett 3-stjärnigt hotell beläget i en rofylld park på mer än 6 000 kvadratmeter. Från hotellet är det endast fem minuters gångväg till stadens centrum och tio minuters promenad till den populära termalsjön Hévízsjön, vars vattenyta pryds av magnifika näckrosor. Finns det tid över kan man hitta biljard, minigolf och gym på hotellet.

Hévíz är en av Ungerns mest populära kurorter. Den trevliga lilla staden ligger vid Hévízsjön, som är världens till ytan största termalsjö som det går att bada i. Vattentemperaturen sjunker aldrig under 23 grader, även vintertid, och under sommaren är vattnet upp till 38 grader varmt. Redan på romartiden var man medveten om vattnets hälsobringande egenskaper, men den moderna spakulturen i Hévíz inleddes i slutet av 1700-talet. Sjöns vatten innehåller bland annat kolsyra, svavel, kalcium och magnesium och lär vara bra mot bland annat reumatiska sjukdomar.

Dag 6. Hévíz – Hemorten
Vi äter frukost på hotellet och åker sedan till flygplatsen i Budapest. Vi flyger till vår hemort.

Ingår: Flyg t/r · 5 övernattningar i dubbelrum · 5 frukostar · 5 middagar · 10 hälsobehandlingar · en valfri läkarkonsultation · fritt inträde hotellets termalbad och bastu · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 550:-
Resevaluta: Ungerska forinter

Andra liknande resor:

Budapest-Wien

Fyra huvudstäder

Zagreb

Italien & Kroatien

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se