Flight Specialist

Rolfs Flyg & Buss söker en Flight Specialist till Göteborg!

Vill du vara med och skapa framtiden för resebranschen? Är du på jakt efter ett jobb där varje dag innehåller nya och spännande utmaningar i en affärsmässig arbetsmiljö? Har du god kommunikativ förmåga och gillar rollen som spindeln i nätet? Då har du hittat helt rätt! Läs mer om rollen som Flight Specialist till flygavdelningen hos Rolfs flyg & buss i Göteborg och skicka in din ansökan redan idag.

Om Rolfs Flyg & Buss AB

Rolfs Flyg & Buss grundades 1975 och då med bara några få resor per år. För det mesta var Rolf själv både busschaufför och reseledare. Rolf gjorde sitt bästa för att resorna skulle bli intressanta, gemytliga och underhållande. Resa efter resa och år efter år kom samma resenärer tillbaka, samtidigt som nya kom på rekommendation från vänner och bekanta. Detta ledde till att företaget växte i lugn och stadig takt. Fler reseledare anställdes och kontor öppnades vid Vågmästareplatsen i Göteborg. Idag, 45 år senare är Rolfs Flyg & Buss Sveriges största gruppresearrangörer med ca 120 000 resenärer årligen och runt 450 olika resmål.

Om tjänsten

Nu söker vi en medarbetare till vårt härliga team på flygavdelningen som idag består av 5 personer. Vi sitter i nya lokaler vid Odinsplatsen i centrala Göteborg.


I rollen som Flight Specialist på flygavdelningen arbetar du operativt med egna och gemensamma uppdrag såsom bokning av gruppflyg och individuella biljetter, utställande av biljetter och avstämningar. Du bidrar till att utveckla avdelningen i syfte att säkerställa våra interna leveranser.


Flygavdelningens uppdrag är att tillhandahålla flygstolar till våra gruppresor med destinationer i hela världen. Företaget är inne i en expansiv fas och vi har en spännande tid framför oss.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen som Flight Specialist tror vi att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från branschen och är ute efter att fortsätta utvecklas i din karriär. Vidare har du lång erfarenhet av gruppbokningar och biljettering. Du har goda datorkunskaper och trivs med att arbeta med digitala verktyg. Det är fördelaktigt om du tidigare arbetat i Amadeus. Då du arbetar med internationella kontakter behärskar du svenska såväl som engelska obehindrat i både tal och skrift.


Som person är du van vid och trivs med att arbeta i en serviceinriktad roll där kunden alltid står i centrum. Ditt utpräglade servicetänk och din förmåga att arbeta strukturerat ger dig rätt förutsättningar för tjänsten. Som person är du inte rädd för att hugga i när det behövs, du har viljan att lära dig och du tar dig an de dagliga utmaningarna med en positiv attityd.

Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning. Vi är ett glatt och trevligt gäng som ser framemot att få in dig till vårt team!

Om ansökan

Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen visa ditt intresse för att bli en del av Rolfs Flyg & Buss AB genom att bifoga CV och personligt brev och mejla till rekryteringsansvarig johanna.johnsson@rolfsbuss.se. Ett första steg i rekryteringsprocessen blir en inledande.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig: Johanna Johnsson på johanna.johnsson@rolfsbuss.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord Flight Specialist, projektkoordinator, project coordinator, projektledare, project manager, flight operations specialist, flight operations manager, flygansvarig, biljettör, biljettering, Amadeus, Rolfs flyg & buss AB, Göteborg