Nya utmaningar?

Har du erfarenhet från resebranschen och söker ny utmaning?

Vill du vara med och skapa framtiden för resebranschen? Vi söker ständigt efter nya stjärnor som vill bli en del av framgångsrika och expansiva Rolfs Flyg- och Bussresor i Göteborg. Är du en smart, engagerad och driven lagspelare som drivs av utmaningar med erfarenhet av vår bransch? Skicka in din ansökan redan idag!

Om Rolfs Flyg & Buss AB

Rolfs Flyg & Buss grundades 1975 och då med bara några få resor per år. För det mesta var Rolf själv både busschaufför och reseledare. Rolf gjorde sitt bästa för att resorna skulle bli intressanta, gemytliga och underhållande. Resa efter resa och år efter år kom samma resenärer tillbaka, samtidigt som nya kom på rekommendation från vänner och bekanta. Detta ledde till att företaget växte i lugn och stadig takt. Fler reseledare anställdes och kontor öppnades vid Vågmästareplatsen i Göteborg. Idag, 45 år senare är Rolfs Flyg & Buss Sveriges största gruppresearrangörer med ca 120 000 resenärer årligen och runt 450 olika resmål.

Vad söker vi?

Vi söker ständigt efter nya talanger och stjärnor inom våra olika avdelningar, exempelvis:

  • Reseproducent / Product Manager
  • Operations Manager
  • Flight Specialist / Biljettör
  • Regionchef / Regional Manager
  • Reseledare / Tour Leader
  • Key Account Manager

Har vi glömt att lista din drömroll? Hör av dig! Vi har möjlighet att utforma en tjänst som passar dig, din erfarenhet och vad du vill ta dig an härnäst.

Som anställd hos oss kommer du få en varierande vardag med möjligheter till att stärka din kompetens inom många områden. Vi ser fram emot att få komma i kontakt med dig och lyssna in vad du önskar göra härnäst och vad du kan tillföra hos oss.

Vem söker vi?

För att passa in och trivas i vårt gäng är du en ambitiös, driven och prestigelös person som inte är rädd för förändringar utan snarare tvärtom ser det som en rolig och positiv utmaning. Vi jobbar med hög service till våra kunder så att du är serviceminded ser vi som en självklarhet likväl som noggrann och strukturerad. Vi är ett glatt och trevligt gäng som ser framemot att få in dig till vårt team. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning.

Om ansökan

Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen visa ditt intresse för att bli en del av Rolfs Flyg & Buss AB genom att bifoga CV och personligt brev och mejla till rekryteringsansvarig johanna.johnsson@rolfsbuss.se. Ett första steg i rekryteringsprocessen blir en inledande telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till vårt kontor och träffa ansvarig rekryterare och chef.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig: Johanna Johnsson på johanna.johnsson@rolfsbuss.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord Manager, Reseproducent, Operations Manager, Regionchef, Regionansvarig, Regional Manager, Reseledare, Guide, Reseguide, Flight Specialist, Biljettering, Biljettör, Tour leader, Key account manager, business developer, kundansvarig, säljare, KAM, Rolfs flyg & buss AB, Göteborg