Regional Manager

Rolfs Flyg & Buss söker en Regional Manager

Rolfs Flyg & Buss grundades 1975 och då med bara några få resor per år. För det mesta var Rolf själv både busschaufför och reseledare. Rolf gjorde sitt bästa för att resorna skulle bli intressanta, gemytliga och underhållande. Resa efter resa och år efter år kom samma resenärer tillbaka, samtidigt som nya kom på rekommendation från vänner och bekanta. Detta ledde till att företaget växte i lugn och stadig takt. Fler reseledare anställdes och kontor öppnades vid Vågmästareplatsen i Göteborg. Idag, 46 år senare är Rolfs Flyg & Buss Sveriges största gruppresearrangörer med ca 110 000 resenärer årligen och runt 400 olika resmål.

Vill du utveckla morgondagens resor?

Vi söker nu en Regional Manager till vår produktionsavdelning som idag består av åtta personer. Avdelningen arbetar med att producera resor inom flera olika segment, däribland cykel-, kryssnings-, vandrings-, smak- och långresor.

Arbetsuppgifter

I rollen som Regional Manager ansvarar du för en portfölj av resor och skapande av nya. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att optimera våra produkter utifrån de mål och krav företaget ställt upp. I arbetet ingår personalansvar, övergripande produktionsplaneringsansvar, planering av flyg, analyser, internationella leverantörskontakter, villkorshantering, kvalitetsuppföljning, kapacitetsplanering m.m.

Arbetsplats är på vårt huvudkontor i centrala Göteborg

Formella krav

  • Tidigare arbetserfarenhet som inköpare eller avdelningsansvarig inom resebranschen, specifikt produktion, är meriterande
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Vi tror att du som söker tjänsten har höga ambitioner, stort driv och har lätt att ta initiativ. Du har tidigare haft personalansvar och du trivs med samarbete, såväl med dina närmsta kollegor som med övrig verksamhet och externa parter. Då vi är ett snabbväxande företag med stora ambitioner ser vi helst att du är en tävlingsmänniska som brinner för att producera en produkt som är bättre än någon annans. Dessutom är du effektiv och noggrann.

Personliga egenskaper

  • Ambitiös
  • Strukturerad
  • Målfokuserad
  • Prestigelös
  • Uthållig
  • Strategisk

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning. Urval sker löpande. Tillträde snarast. Skicka din ansökan tillsammans med CV till VD emanuel.karlsson@rolfsbuss.se.