tid

Avgångstider 06.30 Ulricehamn, 07.00 Borås, 08.00 Göteborg, 09.20 Falkenberg, 12.10 Malmö och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Husum
Vi reser genom södra Sverige och färden går förbi Köpenhamn och vidare via Bältbroarna. I Husum bor vi på Hotel Osterkrug. Hotellet ligger på promenadavstånd till centrum, nära restauranger och affärer.

Dag 2. Husum
Efter frukost gör vi en gemensam rundtur där vi får se mer av staden. Husums julmarknad finns vid Tine-brunnen i den historiska stadskärnan. I närheten ligger det hus som beboddes av stadens store son, diktaren och författaren Theodor Storm. Idag är huset ett välbesökt museum.

Dag 3. Husum – Hemorten
Frukost och avresa till Göteborg via Stora och Lilla Bältbron. Vi når Göteborg ca 20.00.

Ingår: Buss t/r · 2 övernattningar i dubbelrum · 2 frukostar · rundtur · reseledare
Tillägg: Enkelrum 675:-
Resevaluta: Euro

Genomsnittligt omdöme

4.2 / 5

Baserat på 69 recensioner

2016-12-09

"Stor eloge till Chafför Daniel, säker och trygg körning. Reseledaren Ulla var jätteduktig på att berätta, gav tydlig och bra info om de olika platser vi åkte igenom mm. Och utflykten i Husum med lokalguide Betina, var jätteintressant. Tack vare att vi fick lagom info till varje översättning av Ulla. De jobbade bra ihop. Har åkt på många bussresor m"

2016-11-25

"Utmärkt chaufför och bra guide. Lokalguiden kunde inte höger eller vänster på engelska utan sa "to the right" och pekade åt vänster, varpå alla i bussen såklart kollade åt höger och inte förstod nånting. Mysigt hotell, bra personal och väldigt fint "rymdskepp" till buss. (Chauffören Andreas kallade det för rymdskepp. Ett skepp han tog väl hand om)"

Läs omdömen här!

Andra liknande resor:

Flensburg

Flensburg

Römö

Neumünster

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se