tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 11.40 Malmö och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Bremen
Vi åker genom södra Sverige och Danmark. Därefter tar vi färjan Rödby–Puttgarden som tar 45 minuter. I Tyskland fortsätter vi till vårt övernattningshotell Atlantic Hotel An der Galoppenbahn i utkanten av Bremen. Dagen avslutas med gemensam middag.

Dag 2. Bremen – Valkenburg
Efter frukost lämnar vi Bremen och reser vidare genom Tyskland mot Valkenburg som ligger i sydöstra Holland, inte långt från Maastricht. Mängder av resenärer kommer till staden vid den här tiden på året då den är känd för sina julmarknader och övriga aktiviteter i samband med julfirandet. Julmarknaderna hittar vi i grottsystem vilket gör dem helt unika. Vissa kvällar drar en påkostad julparad genom stadens centrala delar. Kort sagt, hela staden är till brädden fylld av julstämning! Vi bor tre nätter på trevliga Best Western Hotel Walram som ligger i centrum. Middag på kvällen.

Dag 3. Valkenburg
Efter frukost tar en lokalguide med oss på en rundtur där vi bland annat besöker en av de underjordiska julmarknaderna, fylld av en mängd saker som hör julen till. Efter lunch på egen hand får vi tillfälle att under eftermiddagen bekanta oss ytterligare med den här charmiga lilla holländska staden. Middag på kvällen.

Dag 4. Valkenburg
Frukost. Idag har vi dagen fri för egna strövtåg. Vår reseledare ger gärna tips på utflykter och aktiviteter. Middag på kvällen.

Dag 5. Valkenburg – Bremen
Efter frukost åker vi norrut mot Bremen som vi når framemot eftermiddagen. Vi övernattar på Atlantic Hotel Universum i utkanten av staden. Middag på kvällen.

Dag 6. Bremen – Hemorten
Frukost och avresa till färjeläget i Puttgarden. I mån av tid stannar vi för inköp vid en gränshandel. Vi beräknar vara åter i Göteborg cirka 21.00.

Ingår: Buss t/r · 5 övernattningar i dubbelrum · 5 frukostar · 5 middagar · rundtur · inträde till julmarknaden · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 895:-
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Tre länder

Bryssel Antwerpen

Flandern

Kryssning Rhen

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se