Kundrecensioner

4.83 genomsnitt baserat på 87 recensioner.


5
74
4
11
3
2
2
0
1
0


Tornham C - deltagare på resan 2019-06-11

Bra upplägg och lagom med info utmed resan. Lotta proffsig med mycket humor och Bernt kändes säker som chaufför.

Sääf G - deltagare på resan 2019-06-11

Som vanligt bra upplägg och tryggt att resa med Rolfs Flyg & Buss.

Rolf H - deltagare på resan 2019-06-11

Information vi fick på varje uppehåll där vi besökte någon var mycket bra och givande och intressant framför allt på stenhuggarmuseet.

Majvor Bengtsson - deltagare på resan 2019-06-11

Jag vill framhålla mannen på stenhuggeriet. Han kunde sin sak. Maten var mycket bra.

Leena Kihlgren - deltagare på resan 2018-08-21

Så trevligt alltihopa: reseledaren kunnig och trevlig, chauffören lugn och fin, vädret kanon, maten såå gött! Toppendag!

Anonym - deltagare på resan 2018-08-21

Det var en väldigt trevlig resa, Lotta var en mycket bra och trevlig guide. Rekommenderar varmt denna resa. Fint stopp på Bohus-Malmön, Smögen, Ramsvik och Stenhuggaremuseet.

Eriksson T - deltagare på resan 2018-08-21

Väldigt fin innehållsrik resa , Vi fick se o höra väldigt mycket ! Reseledaren Lotta gav oss väldigt bra info om det mesta på vägen , så värdefullt ! Bussens befälhavare Ove är inte lätt o ersätta , mjuk lugn körning hela resan .

Gustavsson M - deltagare på resan 2018-08-21

Allt var till full belåtenhet t.o.m vädret var perfekt

Gertz G - deltagare på resan 2018-08-21

Mycket trevlig dagstur, bra upplägg, många sträck på benen möjligheter. Mycket god mat.

Erlach A - deltagare på resan 2018-08-21

Reseledaren var tydlig vad som gällde, berättade på ett sätt att man lyssnade hela tiden. Stoppen var mycket bra, god mat och trevliga medresenärer och vädret var fantastiskt. Extra bonus att vi åkte hem gamla vägen. Resan var över förväntan.

Englund I - deltagare på resan 2017-06-13

En mycket innehållsrik, inspirerande och lärorikt dag.

Anonym - deltagare på resan 2016-06-14

Vi har rest flera gånger med Rolfs både i Sverige och utomlands. ALLTID varit helnöjda!

Sjögren G - deltagare på resan 2016-06-14

Elisabeth är fantastiskt som reseledare och all hennes kunskap likaså. Hon brinner för det hon gör och är väldigt mån om resenärerna. Lars var oerhört skicklig när han rattade fram bussen på trånga gator. Resans upplägg var mycket bra. Väldigt roligt att komma till Malmön. Det var lagom av allt! Mycket god lunch på Bell Gästis som är en pärla. Ted på Stenhuggarmuseet var rolig att lyssna på, han hade mycket intressant att berätta. Dagen gick bara för fort, men jag får återkomma!

Sjögren G - deltagare på resan 2015-05-21

En otroligt välplanerad resa. Hensbacka herrgård o Gerlegården var mysiga fikaställen o Bella Gästis med sin goda mat hade hög mysfaktor. Stenhuggarmuseet var en fin upplevelse som gav en mycket intressant inblick i Bohusläns historia. Ted , guiden på plats,berättade så fascinerande att jag skulle kunnat lyssna många timmar på honom. Christian rattade bussen suveränt på trånga gator. Elisabeth är så duktig ,ambitiös och trevlig. Denna resa ger jag full pott. Jag vill tacka Rolfs resor o speciellt tack till Elisabeth o Christian för en lyckad o fint genomförd resa som jag kommer att minnas med glädje.

Sundqvist - deltagare på resan 2015-05-21

En härlig resa där allt stämde, upplägget var givande, flera intressanta guider, god mat. Lagom resor mellan olika sevärdheter, samt en lugn och säker chaufför.

Anonym - deltagare på resan 2015-05-21

En mkt välorganiserad resa ,mkt engagerad guide o mkt kunnig chaufför,båda mkt vänliga o glada.Mkt intressant besök på stenhuggarmuseet,mkt bra guidning där.Extra plus för förträffliga matställen, ta inte bort dem. Således en mkt lyckad tur,mkt att se av kusten i bohuslän.Tack för det.

Observera att kommentarer från tidigare resor kan åsyfta andra hotell, utflykter etc. som var specifikt för just den avgången

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se