Kundrecensioner

4.48 genomsnitt baserat på 92 recensioner.


5
49
4
38
3
5
2
0
1
0


Dahlén M - deltagare på resan 2019-10-02

Lotta och lokala guider var helt underbara, mycket proffsigt!

Anonym - deltagare på resan 2019-10-02

Fantastiskt bra guider!

Karlsson A - deltagare på resan 2019-10-02

Resan var väldigt väl organiserad och stödet från reseledaren var fantastiskt. Guiderna var jättetrevliga och de berättade med entusiasm. Mycket trevliga att lyssna på.

Gunnar L - deltagare på resan 2019-10-02

San Gimignano var naturligtvis mycket intressant, men lite otrivsamt med alla turister. Trevlig resa, trevliga reskamrater, en fantastisk reseledare och en skicklig busschaufför. Vi är helnöjda. 10 poäng till Lotta.

Siewers I - deltagare på resan 2019-10-02

Toppenresa som vanligt med Lotta som reseledare. Allt i Toscana talar för sig själv, helt underbara platser. Angående resan dit,som blir lång med byten . Kan man tänka sig direkt flyg? Guiderna otroligt duktiga och sköna killar. Jag njuter till fullo av att resa med Er, Lottas förtjänst. Vi träffades redan förra resan, 2018 Toscana kusten. Med vänlig hälsning Inger Siewers

Anonym - deltagare på resan 2019-10-02

En mycket trevlig resa. Toppenbra Italienska guider och Lotta är en suveränt bra reseledare. ⭐

Wennermark M - deltagare på resan 2019-10-02

Trevliga och kunniga guider. Lotta är en fantastisk reseledare. Hon är omtänksam om deltagarna, finner alltid lösningar om någon får svårt att hänga med,är mycket positiv. Lotta är en pärla för Rolfs. En fördel är att bo på endast ett hotell under resan.

Anonym - deltagare på resan 2019-09-25

Bra blandning av kultur och vandring. Bra uppdelning i vandringsgrupper.

Wahlberg L - deltagare på resan 2019-09-25

Yvonne var charmig och kunnig och bjöd på sig själv!

Anonym - deltagare på resan 2019-09-25

Jag och min man är mycket nöjda med resan till Toscana. En önskan bara! Att ni i ert nästa reseprogram anger sträckan på vandringarna! På en av vandringarna fick jag problem med min högra höft. Det innebar att jag inte kunde gå de längre sträckorna. Allt ordnade sig till det bästa och jag kunde åka med bussen till vandringens mål. Det kalla jag för service! Tack!

Karlsson C - deltagare på resan 2019-09-25

Yvonne lyfter hela resan, allt flyter och fungerar, med mycket humor, värme och engagemang. Bjuder på sig själv i alla lägen. De lokala guiderna Andrea och Marcela var också mycket bra, Marcela dock lite svårare att förstå på grund av sin Italienska accent.

Karlsson G - deltagare på resan 2019-09-25

Tack för ett trevlig rum med fantastisk utsikt! Utmärkt städning!

Edelborg E - deltagare på resan 2019-09-10

Tycker att resan var fantastisk. Reste ensam för första gången men kände mig aldrig ensam. Tack Lotta för enastående arbete så omtänksam. En stor eloge till de lokala guiderna så engagerade och kompetenta. Jag är enormt nöjd!

Lasse A - deltagare på resan 2019-09-10

Lotta var toppen som reseledare. Vilken tillgång för er, kunnig, serviceinriktad och glad och kunde dessutom berätta roliga historier. De italienska guiderna Andrea och Fransisco var kunniga och kunde berätta om platsernas historia på ett intressant sätt. Vi saknade grönsaker och grovt bröd till frukost. Det vore bra att berätta om Italiens historia under bussresan från Rom till hotellet.

Cederberg H - deltagare på resan 2019-09-10

Lotta är en utmärkt guide; Hon är omtänksam, ser alla, glad och positiv, generös, informerar på ett bra sätt, alltid tillgänglig för att svara på frågor och öppen för åsikter. Lokalguiderna också jättebra. Trevlig resa med bra blandning i programmet, tycker jag har fått mycket för pengarna.

Anonym - deltagare på resan 2019-09-10

Reseledaren Lotta var toppen o även de lokala guiderna! Är mycket nöjd med resan! När det gäller maten på hotellet var det bra italiensk standard men tänk vad bra om man kunde välja något grovt bröd el knäckebröd till frukost :)

Anonym - deltagare på resan 2019-09-10

Lotta Runesson var en helt fantastisk reseledare. Kunde inte varit bättre. Vi är helnöjda.

Jernberg G - deltagare på resan 2019-09-10

Allt var toppen, reseledaren Lotta var 10 poäng.

Anonym - deltagare på resan 2019-05-09

Vår lokala guide Zara var mycket bra och omtyckt av alla som var med på denna resa. Var rädd om henne!

Hadarsson E - deltagare på resan 2018-09-14

Wow vilken resa.Lotta var fantastisk som reseledare, mån om alla . Vi fick både vandra + kultur av bra guider. Vi är så nöjda med denna resan.

Smedstad/Fondén - deltagare på resan 2018-05-08

Mycket trevlig resa med bra utflykter och spännande vandringar för oss med blandade förkunskaper, eloge till reseledare Jan som var lugn och hjälpsam i ALLA lägen, och tack för att vi fick en så bra guide Sara Testi.

Mattsson - deltagare på resan 2018-05-08

Guiden, Sara var ett lyft,trevlig o kunnig. Programmen var bra.

Nilsson B - deltagare på resan 2018-05-08

Lokala guiden fantastiskt bra.

Anonym - deltagare på resan 2018-05-08

Den lokala guiden Sara var toppen. Gjorde så att vandringen blev intressant ock lättare. Hennes kunskap om området var guldvärt

Andersson C - deltagare på resan 2018-05-08

Vi reste som ett par, av 6 kompisar. Oerhört bra guider, både Jan och lokalguiden Sara! Aldrig någon "sur" min!! Vi sätter en 5a på helhet,( men väl jobbigt.) Vill bara skriva till här att hotellet var ju litet slitet, men, sån underbar personal, det var oerhört positivt, både serveringen (en jätterolig kvinna Elena), och receptionen! Man kände sig som hemma.

Anonym - deltagare på resan 2018-05-08

En mkt bra resa! En fantastisk guide Sara, även Jan gör ett mkt bra jobb! Mkt trevlig personal på hotellet.

Christine - deltagare på resan 2018-04-24

Guiderna Simone från Stockholm och lokalguiden Sara var helt otroligt duktiga. De är båda mycket kunniga och gjorde sitt yttersta för att vi vandrare skulle trivas. Simone ordnade så att de som ville kunde komma med på en utsökt middag den dagen middagen inte ingick. Simone gav oss en inblick i hur det är att leva i Italien och ingen kunde bättre veta det eftersom hon bott både i Italien och Sverige. Att hon talade italienska underlättade naturligtvis. Sara lät oss smaka av hennes föräldrars eget vin och det blev naturligtvis mycket uppskattat. Hon bar det med sig till en mycket vacker plats där vi alla kunde njuta av det. Hög kompetens hos båda guiderna gjorde resan förträfflig!

Siv A - deltagare på resan 2018-04-24

Simone och Zara var fantastiska bästa reseledaren och guiden man kan tänka sig. Den bästa resa vi har varit på.

Nake E - deltagare på resan 2018-04-24

Tack för en fantastisk resa med en kunnig och mycket trevlig reseledare Simona samt en lika trevlig lokal guide, Sara. Jag har redan bokat nästa resa med er

Observera att kommentarer från tidigare resor kan åsyfta andra hotell, utflykter etc. som var specifikt för just den avgången

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se