tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.00 Landvetter, 07.30 Göteborg, 07.45 Lerum, 08.10 Alingsås och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Mora
Resan startar i Göteborg 07.30. Vi reser norrut via Alingsås till Götene där vi stannar och fikar. Vi gör också ett uppehåll för lunch utmed vägen. Väl framme i Mora checkar vi in på Hotel Kung Gösta. Gemensam middag på hotellet.

Dag 2. Julafton
Julafton inleds med stor frukostbuffé. Sedan väntar en guidad utflykt till Dalahästtillverkningen i Nusnäs samt ett stopp på Gesundaberget för en prisbelönt utsikt över Mora. Gemensam lunch på hotellet. Fri tid på eftermiddagen, Kalle Anka visas vid 15.00 på storbilds-tv. Därefter avnjuter vi ett traditionsrikt julbord med alla möjliga delikatesser. 

Dag 3. Juldagen
Julottekaffe serveras tidig morgon för de riktigt morgonpigga. Därefter samlas de som vill utanför entrén för att ta bussen till julottan i Mora kyrka. Tillbaka på hotellet finner vi den härliga frukostbuffén uppdukad. Efter frukosten tar vi bussen till natursköna Orsasjön för en guidad rundtur. Rundturen avslutas med ett besök på Orsa hembygdsgård innan vi återvänder till Mora. Fri eftermiddag och middag på hotellet. 

Dag 4. Mora – Hemorten
På morgonen tar vi god tid på oss och njuter av den stora frukostbuffén. Efter frukost tar vi farväl av Mora för denna gång. Vi stannar längs vägen för möjlighet till fika och lunch  och anländer till Göteborg cirka 18.00.

Ingår: Buss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · 2 middagar · ett julbord · utflykter · reseledare
Tillägg: Enkelrum 800:-
Speciellt: Alla gäster har fri tillgång till relaxavdelning med pool , jacuzzi, ång- och torrbastu under hela vistelsen.

Andra liknande resor:

Ingmarsspelen Nås

Stora Sverigeresan

Midsommar i Dalarna

Sandgrund

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se