tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 11.40 Malmö och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Lübeck
Vi åker genom södra Sverige och Danmark. I Rödby tar vi färjan över till Puttgarden. Färjan tar 45 minuter och det finns möjlighet att äta lunch ombord. Väl i Lübeck checkar vi in på Holiday Inn som ligger strax norr om gamla stan. Middag på egen hand på någon av stadens restauranger. 

Dag 2. Nyårsafton
Frukostbuffé. Under förmiddagen gör vi en stadspromenad tillsammans med lokalguide.  Efter guidningen finns det tid för att utforska staden på egen hand. Lübeck är en storstad med över 200 000 invånare. Stadskärnan är vacker och intressant med museer, medeltida hus och moderna butiker. Som avslutning i marsipanstaden rekommenderar vi ett besök på det världsberömda kaféet Niederegger, här finns äkta marsipanbakverk i mängder av former. Under nyårskvällen är det nyårsfest på vårt hotell. Den inleds med välkomstdrink och galabuffé. Efter middagen är spelar en DJ och vid tolvslaget skålar vi med mousserande vin. Dansen och den festliga stämningen varar långt in på småtimmarna.

Dag 3. Nyårsdagen
Frukost och dagen fri till förfogande.

Dag 4. Lübeck – Hemorten
Efter en god frukost reser vi hemåt. Vi beräknar vara åter i Göteborg cirka 19.00.

Ingår: 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · en galabuffé med nyårsfest · stadspromenad · reseledare
Tillägg: Enkelrum 825:-
Resevaluta: Euro

38 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.2 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se