Dag 1. Hemorten – Szczecin
Vi åker genom södra Sverige och Danmark. Därefter tar vi färjan Gedser–Rostock som tar strax under två timmar och där det finns möjlighet att äta lunch ombord. Sedan fortsätter vi med bussen till Szczecin och  Radisson Blu Hotel som vi når framåt kvällen.

Dag 2. Szczecin
Efter frukost gör vi en två timmar lång stadsrundtur. Vår lokalguide berättar om staden och visar oss det mest intressanta som den har att erbjuda. Szczecin tillhörde Sverige mellan 1648 och 1720. Först efter andra världskriget kom staden att tillhöra Polen. Gator och rondeller är ritade av Haussmann som även ritade om Paris. Många av de gamla 1800-talshusen finns kvar än idag. Rundturen ingår i resans pris. Senare på kvällen blir det trivselafton med supé, vin och vodka på restaurang för dem som önskar (extra avgift).

Dag 3. Szczecin
Frukostbuffé. Under förmiddagen åker vi till en närliggande marknad (varuhus) för lite shopping. Därefter har vi resten av dagen fri för egna aktiviteter. Priserna i Polen är fortfarande relativt låga och det finns mycket att köpa, såsom porslin, glas, bärnsten och kläder. På kvällen äter vi gemensam middag.

Dag 4. Szczecin – Hemorten
Frukost och avresa till Rostock. I mån av tid stannar vi för inköp vid en gränshandel. Vi beräknar vara i Malmö 17.30, Göteborg 21.45 och Stockholm 23.30.

Spaerbjudande

I anslutning till hotellet ligger Baltica Spa som erbjuder olika behandlingar. Det går lätt att gå till spaavdelningen i morgonrock direkt från rummet.

Wellness Zone och kosmetisk ansiktsmassage -  Här kan du njuta av en tvåtimmars vistelse i en avkopplande miljö: ångbastu, turkisk ångbastu, turkiska bad, aromatiskt ångbad, bastu, jacuzzi, tepidarium, caldarium, snögrotta, massageduschar inklusive en kosmetisk ansiktsmassage. Totalpris 88 zloty. Bokning görs på Balticas hemsida: http://www.spabaltica.pl/en/erbjudande-for-rolfs-flyg-buss-for-2017

Ingår: 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · en middag · stadsrundtur
Tillägg: Enkelrum 750:-
Resevaluta: Polska zloty
Speciellt: På avresan 10/8 finns det chans att uppleva fyrverkerifestivalen Pyromagic.

421 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.2 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se