Dag 1. Hemorten – Innsbruck
Vi flyger till München där vår reseledare vid ankomst tar oss till vår transferbuss och sedan vidare mot Tyrolen och Innsbruck. Under eftermiddagen checkar vi in på Hotel Grauer Bär där vi ska bo fem nätter. Middag och frukost serveras samtliga dagar på hotellet.

Dag 2. Innsbruck
Efter frukost tar vår lokalguide oss runt i den vackra staden Innsbruck. Stadsrundturen avslutas vid lunch och sedan får vi fri tid att upptäcka staden. Ett besök på en av stadens alla julmarknader är att rekommendera! Middag serveras på vårt hotell på kvällen.

Dag 3. Halvdagsutflykt Kristallwelten och Rattenberg
Frukost. Vi inleder dagen med att vår buss tar oss till det vackra museet Swarowski Kristallwelten där vi får uppleva en hel värld av glas och kristaller i olika former. Sedan gör vi även ett besök i den lilla glasstaden Rattenberg med sina många medeltida byggnader. På eftermiddagen återvänder vi till Innsbruck där vi är fria att spendera tiden på valfritt vis innan det är dags för middag. Kanske är det någon av julmarknaderna som inte hanns med igår som lockar!

Dag 4. Seefeld
Efter en härlig frukost på julaftonsmorgonen beger vi oss idag till den olympiska byn Seefeld belägen på 1 200 meters höjd. Här har vi tid att strosa runt i butiker, äta lunch och kanske bara njuta av de fantastiska omgivningarna. Under eftermiddagen beger vi oss sedan tillbaka till hotellet för att göra oss i ordning inför den stundande 6-rättersmiddagen som får avsluta vårt julaftonsfirande.

Dag 5. Innsbruck
Idag är hela dagen fri för egna aktiviteter. För den som vill finns tillfälle att följa med vår reseledare upp i bergen med Nordkettenbahn (extra kostnad för liftkort). Liften utgår cirka 10 minuters promenad från hotellet vi kliver av antingen på 1 900 eller 2 300 meters höjd, båda med storslagen utsikt över området. Middag på kvällen.

Dag 6. Innsbruck – Hemorten
Efter en sista frukost på vårt hotell checkar vi ut och sedan tar bussen oss genom det natursköna landskapet till Münchens flygplats. Vi beräknas nå vår hemort under kvällen.

Ingår: 5 övernattningar i dubbelrum · 5 frukostar · 5 middagar · utflykter · lokalguider · reseledare
Tillägg: Enkelrum 1 275:- · kostnad för liftkort Nordkettenbahn
Resevaluta: Euro

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se