tid

Avgångstider 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 11.40 Malmö och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Hildesheim
Vi åker genom södra Sverige och Danmark till Rödby. Färjan till Puttgarden tar 45 min. I Hildesheim bor vi i centrum på Novotel Hildesheim. Hotellet ligger nära rådhuset och gamla stan med sina många restauranger, caféer och pubar.

Dag 2. Hildesheim
Frukost och därefter gör vi en cirka två timmars stadsrundtur med lokalguide. Därefter har vi dagen fri för egna strövtåg i Hildesheim. På den traditionella julmarknaden finns olika typer av hantverk till salu i stånden, och där kan man också beundra den 10 meter höga ”julpyramiden” i trä som lyses upp av över 7 500 LED-lampor.

Dag 3. Utflykt julmarknad i Goslar
Efter frukost gör vi en heldagsutflykt till Goslar, vackert belägen vid bergsområdet Harz. Stadens medeltida kärna med hundratals korsvirkeshus och kejsarpalatset Kaiserpfalz finns med på Unescos världsarvslista. Här ges det tid till lunch och shopping på stadens julmarknad.

Dag 4. Hildesheim – Hemorten
Frukost och sedan avresa hemåt. I mån av tid stannar vi för inköp vid en gränshandel. Vi beräknar att vara tillbaka i Göteborg ca 21.00.

Ingår: Buss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · rundtur · reseledare
Tillägg: Enkelrum 595:-
Resevaluta: Euro
Speciellt: På ena avresan som avgår 14/12 bor vi på hotell Van der Valk.

134 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.4 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärna

Andra liknande resor:

Hildesheim

Hannover

Hannover Weser

Hameln

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se