Dag 1. Hemorten – Stockholm
Vi åker genom södra Sverige och reser österut via Borås och vackra Vätterleden upp till Stockholm. Vi checkar in på vårt hotell Park Inn under eftermiddagen. Hotellet ligger i moderna Hammarby sjöstad nära Hammarbybacken. Efter att ha inkvarterat oss på rummen erbjuder vi dem som önskar en tur till Gamla stan. Vid Stortorget finns en liten men trevlig julmarknad som har öppet fram till 18.00. Cirka 18.15 tar vår buss oss tillbaka till hotellet där det under kvällen serveras en tvårätters middag.

Dag 2. Skansens julmarknad
Efter frukost tar vi plats i bussen för att åka till Skansens julmarknad. Här får vi fri tid att på egen hand promenera runt bland alla bodar och njuta av julstämning och vacker musik. Vår buss avgår från Skansen klockan 15.00 tillbaka till hotellet. De som önskar stanna i centrum kan återvända till hotellet med lokalbuss, till exempel från Slussen.

Dag 3. Stockholm – Hemorten
Vi avnjuter frukosten på vårt hotell reser därefter hemåt. Vi stannar längs med vägen för lunch/ fika på egen hand och vi beräknas nå Göteborg cirka 17.00.

Ingår: Bussresa t/r · 2 övernattningar i dubbelrum · 2 frukostar · en 2-rätters middag · entré till Skansens julmarknad · reseledare
Tillägg: Enkelrum 650:-

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se