tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 06.15 Stockholm, 08.00 Linköping, 08.10 Växjö, 11.40 Malmö och ytterligare 85 orter i mellersta och södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Berlin
Vi åker genom södra Sverige och Danmark. Därefter tar vi färjan Gedser–Rostock som tar strax under två timmar. Väl i Rostock fortsätter vi till Berlin som vi når cirka 20.00. Vi bor tre nätter på fina Park Inn som ligger vid Alexanderplatz.

Dag 2. Fotboll på Olympiastadion
Vi får halva dagen fri för egna äventyr. Då vi bor nära Alexanderplatz finns det tid att besöka de stora shoppinggalleriorna eller de mysiga Nikolaikvarteren. Under eftermiddagen samlas vi för gemensam färd till Olympiastadion och resans höjdpunkt. Efter matchen återvänder vi till vårt hotell.

Dag 3. Stadsrundtur Berlin
Efter frukost gör vi en stadsrundtur med svensktalande lokalguide som ingår i resans pris. Under cirka fyra timmar får vi bland annat se Brandenburger Tor, Unter den Linden, Alexanderplatz, Kurfürstendamm och East Side Gallery. Vid lunchtid återvänder vi till vårt hotell. På kvällen erbjuds vi ett gemensamt restaurangbesök tillsammans med Glenn på någon av Berlins krogar. Kostnad för mat och dryck tillkommer.

Dag 4. Berlin – Hemorten
Frukost och avresa till Rostock. I mån av tid stannar vi för inköp vid en gränshandel. Vi beräknar vara i Malmö 17.45, Göteborg 21.45 och Stockholm 23.30.

Hertha Berlin – Augsburg på Olympiastadion (Avresa 27/4)
Resans höjdpunkt blir Bundesligamatchen mellan Hertha Berlin och Augsburg på den mäktiga Olympiastadion. När Hertha spelar fylls ofta arenan med över 70 000 åskådare. I Augsburg återfinns bland annat Alfred Finnbogason och  Martin Hinteregger. Matchen kommer preliminärt att spelas lördagen den 28/4. Exakt speldatum och starttid bestäms under våren 2018. 

Hertha Berlin – Red Bull Leipzig på Olympiastadion (Avresa 11/5)
Upplev vår svenska superstjärna Emil Forsberg som är en av Bundesligas största stjärnor. Tillsammans med lagkamrater som Timo Werner och Naby Keita förväntas Leipzig vara ett av årets topplag i ligan. Matchen kommer preliminärt att spelas lördagen den 12/5. Exakt speldatum och starttid bestäms under våren 2018.

Ingår: Buss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · stadsrundtur · matchbiljett
Tillägg: Enkelrum 875:- · extra middag
Resevaluta: Euro

40 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.8 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärna

Andra liknande resor:

Berlin

Szczecin

Szczecin

Dresden Spreewald

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se