tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 06.00 Borås, 07.30 Göteborg, 08.10 Alingsås och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Örebro
Vi reser nordost genom Västergötland förbi Skara och Mariestad. Under resans gång stannar vi för en paus i Götene. Vi anländer till Örebro vid lunchtid och får tid att äta lunch på egen hand i centrum. Under eftermiddagen checkar vi in på vårt hotell Clarion Hotel Örebro som ligger mitt i centrum. Kvällens föreställning spelas i orten Breven som ligger cirka en timmes bussresa från Örebro. Cirka 16.00 tar vi bussen till Brevensgården där vår Revy Supé, en tre rätters middag inklusive kaffe dukas upp 17.00. Efter vår middag promenerar vi cirka 200 meter till kvällens föreställning Hjalmars revy som börjar 19.30 och är cirka två och en halvtimma lång inklusive paus. Efter föreställningens slut väntar vår buss som tar oss tillbaka till vårt hotell.

Dag 2. Örebro – Hemorten
 Vi avnjuter frukosten på vårt hotell och har därefter en fri förmiddag för att på egen hand utforska Örebro. Vi rekommenderar en promenad till vackra Örebro slott eller ett besök på Wadköpings Friluftsmuseum. Under eftermiddagen reser vi hemåt och beräknas nå Göteborg cirka 18.30.

Ingår: bussresa t/r · en övernattning i dubbelrum · en frukost · Hjalmars Revy Supé inklusive kaffe · biljett till Hjalmars Revy · reseledare

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se