Inga fler avgångar i år

tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 06.00 Borås, 07.30 Göteborg, 08.10 Alingsås och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Örebro
Vi reser nordost genom Västergötland förbi Skara och Mariestad. Under resans gång stannar vi för en paus i Götene. Vi anländer till Örebro vid lunchtid och får tid att äta lunch på egen hand i centrum. Under eftermiddagen checkar vi in på vårt hotell Clarion Hotel Örebro som ligger mitt i centrum. Kvällens föreställning spelas i orten Breven som ligger cirka en timmes bussresa från Örebro. Cirka 16.00 tar vi bussen till Brevensgården där vår revysupé, en tre rätters middag inklusive kaffe, dukas upp 17.00. Efter vår middag promenerar vi cirka 200 meter till kvällens föreställning Varning för Hjalmar som börjar 19.30 och varar cirka två och en halv timmar inklusive paus. Efter föreställningens slut väntar tar vår buss oss tillbaka till vårt hotell.

Dag 2. Örebro – Hemorten
  Vi avnjuter frukosten på vårt hotell och har därefter en fri förmiddag för att på egen hand utforska Örebro. En promenad till vackra Örebro slott eller ett besök på Wadköpings friluftsmuseum kan rekommenderas. Under eftermiddagen reser vi hemåt och beräknas nå Göteborg cirka 18.30.

Ingår: Bussresa t/r · en övernattning i dubbelrum · en frukost · Hjalmars revysupé inklusive kaffe · biljett till Hjalmars revy · reseledare
Tillägg: Enkelrum 445:-
Andra liknande resor:

Sandgrund

Läckö slott

Stora Sverigeresan

Midsommar i Dalarna

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se