Dag 1. Hemorten – Pärnu
Vi flyger till lettiska Riga under eftermiddagen. Vår reseledare tar oss till vår buss och vidare till Estland och staden Pärnu. Under kvällen checkar vi in på Tervis Medical Spa, där vi bor fem nätter med frukost och middag samtliga kvällar.

Dag 2–5. Tervis Medical Spa
Pärnu är Estlands största bad- och kurort, belägen i Pärnuviken. Där finner vi Tervis Medical Spa som är Estlands största spahotell och som har erbjudit professionella kurbehandlingar i 46 år. Under vår vistelse ingår tre behandlingar per dag som bestäms i samråd med svensktalande läkare vid hälsokonsultation. Vi har tillgång till hotellets spa- och bastuanläggning och fitnesscenter. Pärnu har vidsträckta vita sandstränder, en vacker strandpromenad och ett charmigt centrum med både historisk träarkitektur och spår av den långa sovjettiden. Vi rekommenderar en promenad längs Vallikäär promenadstig och ett besök vid Tallinnporten och i Elisabetkyrkan.

Dag 6. Pärnu – Hemorten
Efter frukost beger vi oss till flygplatsen i Riga. Vi beräknas nå hemorten under eftermiddagen.

Ingår: Flyg t/r · transfers · 5 övernattningar i dubbelrum · 5 frukostar · 5 middagar · hälsoundersökning · 12 behandlingar · reseledare
Tillägg: Enkelrum 695: -
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Estlands Öar

Tallinn

Riga-Tallinn

Tallinn

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se