Dag 1. Hemorten – Bregenz
Vi flyger till München under lunchtid och anländer under tidig eftermiddag. Vår buss tar oss därefter till Österrike och Hotel Messmer Bregenz, där vi ska bo i sju nätter. Eftermiddagen är fri för egen aktivitet.  Frukost och middag ingår varje dag på hotellet.

Dag 2-7. Bregenz
Under ett par härliga dagar vid Bodensjön gör vi olika vandringsturer i området. Vi inleder vår vandringssemester med en vandring till tyska Lindau och under veckan gör vi vandringar i Liechtenstein, Bregenz Pfänder, Appenzeller, Mainau och Konstanz samt Bregenzer Wald. Det bjuds på natursköna vyer och härliga upplevelser. Vi gör bland annat en vinprovning i Liechtenstein och ostprovning i Schweiz.

Dag 8. Bregenz – Hemorten
Idag har vi fri tid i Bregenz under förmiddagen innan det är dags att återvända hemåt. Vi flyger ifrån München hemåt under kvällen.

Det är viktigt att man har god grundkondition och är fullt frisk för att kunna njuta av vandringarna. För att underlätta kan vi rekommendera vissa hjälpmedel. Alla resenärer bör använda grova skor med rejäl sula eller vandringskängor på vissa vandringar. Vandringsstavar kan även underlätta i många situationer (inte nödvändigt men kan ge extra stöd). Exempel på ytterligare hjälpmedel är ryggsäck, shorts, regnskydd, vattenflaska på minst 1,5 liter, någon form av solskyddsprodukt, enklare medicinkit med bland annat plåster.

Ingår: Flyg t/r · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 7 middagar · reseledare · vandringsguide
Tillägg: Enkelrum från 1 375:-
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Bodensjön

Cykel Bodensjön

Berninaexpressen

Schweiziska Chur

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se