Rolfs Flyg & Buss

Våra resor

title

Wapnö

Julmarknad

pris

dagar

0:-

Jul på Wapnö utanför Halmstad lockar tiotusentals besökare och är västkustens största julmässa. Det fantastiska gamla spannmålsmagasinet fylls av hantverkare av alla de slag. Sammanlagt deltar över 100 hantverkare, gårdsföretag och småskaliga tillverkare av mat på mässan. I gården fylls matbodarna med julens alla delikatesser. Här hittar du mat av olika slag såsom grönkål, julgodis, stenugnsbakat bröd, småländsk chark, lutfisk med mera.

Resan avgår 10.00 från Göteborg. Vårt förmiddagskaffe med tillhörande smörgås äter vi på Kvibille Gästgiveri. Inte långt härifrån ligger dagens höjdpunkt, Wapnö. Här har vi gott om tid, cirka tre timmar att botanisera bland julens godsaker och beundra fantastiska hantverk.
Endast en kort busstur från Wapnö ligger Lizzies Café där ett välsmakande hemlagat julbord står och väntar på oss. Vi börjar med glögg och pepparkaka med ädelost och avslutar med ris a la malta, kaffe och struva. Däremellan de sedvanliga julrätterna. Mätta och belåtna vänder vi bussen tillbaka mot Göteborg som vi beräknas nå cirka 20.30.

Detta ingår: Förmiddagsfika, inträde Wapnö julmässa, julbord, reseledare

Inga fler avresor i år

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se

footer