tid

06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 07.50 Kungälv, 08.35 Uddevalla och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Geilo
Vi reser norrut via Uddevalla och vidare mot den norska gränsen. Vi gör ett stopp under vägen för lunch på egen hand. Väl framme i Geilo checkar vi in på Bardöla Högfjällshotell. Vi bjuds på en välkomstdrink i salongen innan vi sätter oss till bords i restaurangen för en gemensam middag. Senare under kvällen bjuds vi på levande musik i salongen.

Dag 2. Julafton
Frukost och därefter förmiddagen fri. Vi äter lunch på hotellet innan vi träffas i julstugan för att tillverka julpynt som vi därefter gemensamt pyntar hotellets julgran med. På eftermiddagen beger vi oss till Geilos kulturkyrka för att delta i deras gudstjänst. På kvällen samlas vi i salongen för en aperitif under tiden som vi får lyssna till julevangeliet och stämningsfulla julsånger. Därefter sätter vi oss till bords för att avnjuta det välfyllda julbordet. Efter middagen samlas vi åter i julstugan där vi sjunger julsånger och dansar runt granen. Kvällen avslutas med ett stort dessertbord som står uppdukat i salongen.

Dag 3. Juldagen
Vi inleder dagen med hotellets stora julfrukost och tar det sedan lite lugnt fram till eftermiddagen då vi träffas i julstugan för att dekorera pepparkakor och bara umgås. Lunch på hotellet. På kvällen äter vi en gemensam middag och därefter spelas det levande musik i salongen.

Dag 4. Geilo – Hemorten
Efter frukost är det dags att checka ut och påbörja vår resa hemåt. Vi beräknas vara tillbaka i Göteborg cirka 19.00.

Ingår: 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · 2 luncher · 2 middagar · ett julbord · utflykter och arrangemang enligt program · reseledare
Tillägg: Enkelrum 375:-
Resevaluta: Norska kronor
Speciellt: Programmet över julaktiviteter är preliminärt och det kan komma att bli ändringar.

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se