tid

Avgångstider 05.15 Jönköping, 05.40 Uddevalla, 06.10 Trollhättan, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.30 Varberg och ytterligare ett tjugotal orter i Västsverige.

Dag 1. Hemorten – Köpenhamn
Vi åker genom södra Sverige mot Malmö och gör ett kaffestopp längs med vägen. Via Öresundsbron tar vi oss över till ”Dronningens by”, där vi får lite fri tid att promenera på Ströget och äta lunch på egen hand innan det är dags att gå ombord på vårt fartyg som avgår 16.30. Det blir en fin tur genom Öresund via Ven längs den skånska kusten innan det är dags för middag. Vi avnjuter båtens berömda buffé med mycket skaldjur och annat gott. Efter middagen bjuder fartygets liveband upp till dans för dem som önskar. Taxfreebutiken Sea Shop håller öppet till långt in på småtimmarna. Det finns även ett flertal barer där man kan avnjuta en god drink tillsammans.

Dag 2. Oslo – Hemorten
Vi vaknar utvilade efter en natt till havs och startar dagen med en stor frukostbuffé. Därefter får vi möjlighet att från första parkett se färjan segla upp genom Oslofjorden. Klockan 09.45 är båten i land. Vi möter vår buss i hamnen och får nu fri tid att upptäcka staden och alla dess sevärdheter. Ta en promenad på Oslos paradgata Karl Johan, shoppa och ta en fika på den berömda Aker Brygge eller strosa runt bland skulpturerna i Vigelandsparken. Denna fantastiska stad har hur mycket som helst att erbjuda! Vi hinner även med en lunch på egen hand på någon av stadens alla mysiga restauranger innan det framåt eftermiddagen är dags att ta farväl av Oslo och påbörja vår resa hemåt. Vi beräknas nå Göteborg cirka 18.00.

OBS! Våra bussar som startar från Uddevalla erbjuder påstigning i Kållered, Kungsbacka och Varberg men även i flera orter utmed Hallandskusten och i Skåne. På hemresan behöver alla resenärer som bokat från Varberg eller orter söder om Varberg välja att avsluta resan vid Varberg Nord eller vid Varberg station. Bussen fortsätter inte till orter söder om Varberg.Valet görs vid bokning av resan.

Ingår: Buss t/r · en övernattning i insides dubbelhytt · en frukostbuffé · en middagsbuffé inklusive en dryck
Tillägg: Enkelhytt 275:- · dubbelhytt utsides 400:- per hytt
Resevaluta: Danska kronor ombord på fartyget, norska kronor för Oslo
Speciellt: Id-handling måste visas vid ombordstigning oavsett ålder. Åldersgräns 20 år. Barn och ungdomar endast i målsmans sällskap.

1027 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.4 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärna

Andra liknande resor:

Oslo

Kryssning

Oslo

Oslo

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se