Inga fler avgångar i år

tid

Avgångstider 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.35 Uddevalla, 09.30 Tanum och ytterligare ett tiotal orter längs med vägen.

Dag 1. Hemorten – Oslo
Resan startar från Göteborg 07.30 och beräknas nå Oslo runt lunch. Här får vi tid att på egen hand strosa runt lite i staden och de som vill kan besöka julmarknaden som finns strax intill huvudgatan Karl Johan. Under eftermiddagen tar vi oss mot hamnen och går ombord på vårt fartyg som avgår 16.30. Det blir en fin tur genom Oslofjordens vackra miljöer innan det är dags för middag. För att komma i julstämning är det självklart en julbordsbuffé som vi får avnjuta på denna resa. Under kvällen kan vi sedan shoppa i taxfreebutiken Sea Shop som håller öppet till långt in på småtimmarna, och det finns även ett flertal barer där man kan avnjuta en drink i gott sällskap.

Dag 2. Köpenhamn – Hemorten
Vi vaknar utvilade efter en natt till havs och startar dagen med en stor frukostbuffé. Klockan 09.45 ankommer vi sedan Köpenhamn. Vi möter vår buss i hamnen och får sedan dagen fri att på egen hand njuta av staden. På Nytorv anordnas H. C. Andersens julmarknad där vi kanske finner både något gott att äta och kanske en julklapp till någon där hemma. För de som vill ha den där extra härliga julkänslan finns möjlighet att förköpa biljett till jul på Tivoli för 99:- (bokas hemifrån). Framåt eftermiddagen är det dags att ta farväl av Köpenhamn och påbörja vår resa hemåt. Vi beräknas nå Göteborg cirka 18.00.

Ingår: Bussresa t/r · en övernattning i insides dubbelhytt · julbordsbuffé inklusive en dryck · frukostbuffé
Tillägg: Enkelhytt 275:- · utsideshytt 200:-
Resevaluta: Danska och norska kronor
Speciellt: Id-handling måste visas vid ombordstigning oavsett ålder. Åldersgräns 20 år. Barn och ungdomar endast i målsmans sällskap. Under hemresan finns det möjlighet att stiga av vid någon av våra ordinarie upptagningsplatser utmed västkusten, t ex Falkenberg, Varberg och Kungsbacka.

12 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.3 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärnaAndra liknande resor:

Kryssning

Kryssning

Oslo

Oslo

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se