tid

Avgångstider 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.35 Uddevalla, 09.30 Tanum och ytterligare ett tiotal orter längs med vägen.

Dag 1. Hemorten – Oslo
Avresa från hemorten under morgonen. Resan går genom Bohuslän via Svinesundsbron in i Norge. Vi fortsätter förbi Sarpsborg och Moss och når Oslo lagom till lunchtid. Vi får fri tid till att äta lunch på egen hand, t ex vid Aker Brygge. Under eftermiddagen checkar vi in på ett centralt beläget hotell nära Karl Johan där vi också äter gemensam middag på kvällen.

Dag 2. Oslo
Efter en god frukost gör vi en rundtur med lokalguide som visar oss det bästa som Oslo har att erbjuda. Här finns bland annat Frognerparken, Bygdöy, Karl Johan och det spektakulära operahuset. Under eftermiddagen finns tid över att besöka något av museerna på egen hand. Ta en promenad på Oslos paradgata Karl Johan, shoppa och ta en fika på den berömda Aker Brygge eller strosa runt bland skulpturerna i Vigelandsparken.

Dag 3. Oslo – Hemorten
Efter frukost checkar vi ut från vårt hotell. Efter lunch påbörjar vi resan hemåt och vi beräknas nå Göteborg cirka 18.00

Nationaldagsfirande 2018
Det storslagna norska nationaldagsfirandet upplevs bäst i huvudstaden Oslo. Här firas minnet av att Norges konstitution skrevs under detta datum 1814 med en riktig folkfest. Orkestrar, parader och folkdräkter är det gott om längs huvudgatan Karl Johan.  Följ med på vår avgång 16/5 för att uppleva denna glädjens dag där vi istället för den guidade turen firar nationaldagen med pompa och ståt. Under denna resa bor vi på Scandic St. Olavs Plass.

Ingår: Buss t/r · 2 övernattningar i dubbelrum · 2 frukostar · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 1075:-
Resevaluta: Norska kronor

Andra liknande resor:

Oslo

Kryssning

Julkryssning

Kryssning

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se