tid

Avgångstider 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.35 Uddevalla, 09.30 Tanum och ytterligare ett tiotal orter längs med vägen.

Dag 1. Hemorten – Oslo
Avresa från hemorten under morgonen. Resan går genom Bohuslän via Svinesundsbron in i Norge. Vi fortsätter förbi Sarpsborg och Moss och når Oslo lagom till lunchtid. Vi får fri tid till att äta lunch på egen hand, t ex vid Aker Brygge. Under eftermiddagen checkar vi in på centrala Comfort Hotel Börsparken, beläget nära Karl Johan och centralstationen. Resten av dagen fri för egna aktiviteter.

Dag 2. Oslo
Efter en god frukost gör vi en rundtur med lokalguide som visar oss det bästa som Oslo har att erbjuda. Här finns bland annat Frognerparken, Bygdöy, Karl Johan och det spektakulära operahuset. Under eftermiddagen finns tid över att besöka något av museerna på egen hand. Ta en promenad på Oslos paradgata Karl Johan, shoppa och ta en fika på den berömda Aker Brygge eller strosa runt bland skulpturerna i Vigelandsparken.

Dag 3. Oslo – Hemorten
Efter frukost checkar vi ut från vårt hotell. Efter lunch påbörjar vi resan hemåt och vi beräknas nå Göteborg cirka 18.00

Matfestivalen Matstreif 2017
Norges största matfestival Matstreif arrangeras i Oslo 22/9-23/9. Festivalen arrangeras vid Rådhusplatsen och i parken Kontraskjaeret. Den samlar cirka 200 utställare som erbjuder lokalproducerad mat och delikatesser. Följ med på vår avresa 22/9 för att uppleva festivalen.

Ingår: Bussresa t/r · 2 frukostar · rundtur med lokalguide · reseledare
Resevaluta: Norska kronor

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se