tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 09.20 Halmstad, 11.00 Helsingborg och ytterligare orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Köpenhamn
Vi åker genom södra Sverige och tar färjan från Helsingborg till Helsingör för att sedan köra den vackra Strandvejen till Köpenhamn. I Köpenhamn bor vi centralt på Comfort Hotel Vesterbro beläget nära centralstationen.

Dag 2. Köpenhamn
Frukost på hotellet. I den danska huvudstaden finns mycket att se och uppleva och vi inleder dagen med en stadsrundtur med lokalguide. Eftermiddagen tillbringas på egen hand, du kan till exempel shoppa på Ströget, besöka Tivoli eller promenera bland de små pubarna i Nyhavn. Det finns även många trevliga restauranger att besöka när det blir dags för middag.

Dag 3. Köpenhamn – Hemorten
Efter frukosten på hotellet ges egen tid fram till avresan klockan 12.00. Passa på att utnyttja förmiddagen i Köpenhamn med shopping, en promenad i omgivningarna eller bara njut på en trevlig servering. Vi beräknas vara i Göteborg klockan 17.00.

Ishockey-VM Köpenhamn
Under våra avgångar 4/5 och 11/5 pågår Ishockey-VM för herrar i Köpenhamn, passa på att kombinera vår weekendresa med att se hockey i världsklass (biljetter köps på egen hand). På dessa avgångar bor vi på  Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade.

Ingår: Buss t/r · 2 övernattningar i dubbelrum · 2 frukostar · stadsrundtur
Tillägg: Enkelrum från 995:-
Resevaluta: Danska kronor
Speciellt: På avgången 7/9 bor vi på Best Western Hotel Hebron.

382 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.4 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärna

Andra liknande resor:

Rigoletto

Sound of Music

Pippin

Vandring Söderåsen

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se