Inga fler avgångar i år

Dag 1. Hemorten – Madrid
Vi flyger med mellanlandning till Madrid på eftermiddagen. Vår reseledare tar oss till vår buss och vårt hotell Novotel Madrid Center cirka två kilometer öster om gamla stan. På kvällen äter vi gemensam middag på hotellet.

Dag 2. Nyårsafton, stadsrundtur i Madrid och nyårsfest
Nu väntar Madrid på att upptäckas. Efter frukost tar vår lokalguide med oss på en guidad förmiddagstur då vi ser det mesta av det bästa som Spaniens huvudstad har att erbjuda. Efter rundturen blir det tid för egna strövtåg. Madrid ligger mitt på den iberiska halvön på 665 meters höjd. Stadens medelpunkt är det livliga torget Puerta del Sol, ”solens port”, där många historiska händelser har utspelats. I närheten finner man det vackra torget Plaza Mayor och det pampiga kungliga slottet, Palacio Real. Under eftermiddagen återvänder vi till vårt hotell, där vi på kvällen äter en stor nyårssupé. Under delar av kvällen är det fri bar med öl, vin, läsk och kaffe. Efter tolvslaget pågår firandet till långt in på småtimmarna.

Dag 3-4. Madrid
Utöver vår stadsrundtur finns det många möjligheter att ta sig runt på egen hand. Vi rekommenderar sightseeingturen ”Hop on Hop off”, som ger er möjlighet att kliva av och på vid Madrids många sevärdheter. De konstintresserade väljer kanske att besöka något av stadens förstklassiga konstmuseer, ”flanörerna” att njuta av prakten i den kungliga parken El Retiro. Kanske föredrar man att ägna dagen åt shopping eller bekanta sig med Madrids tapaskultur på någon mysig tapasbar. Fotbollsälskare kan besöka Real Madrids arena Santiago Bernabéu som har kapacitet för 81 000 besökare. Arenan har ett museum tillägnat klubben som vann Champions League 2014 och 2016. Det finns möjlighet att gå en guidad visning i arenan. Vår reseledare hjälper dig gärna med tips och information.

Dag 5. Madrid – Hemorten
Vi lämnar vårt hotell under förmiddagen och åker mot flygplatsen där vi tar flyget hemåt. Efter mellanlandning beräknas vi nå vår hemort under kvällen.

Ingår: Flyg t/r · 4 övernattningar i dubbelrum · 4 frukostar · en middag · nyårsmiddag · stadsrundtur · reseledare
Tillägg: Enkelrum 1 725:-
Resevaluta: Euro

21 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.4 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärnaAndra liknande resor:

Madrid

Spanien mat och vin

Costa del Azahar

Spanska Höjdpunkter

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se