Dag 1. Hemorten – Prag
Vi flyger till Tjeckiens huvudstad. Väl framme i Prag sätter vi oss på vår buss för vidare färd till vårt centralt belägna hotell, Hotel Ambiance. Efter incheckning har vi fri tid innan det på kvällen är dags för gemensam välkomstmiddag på en närliggande restaurang.

Dag 2. Prag
Efter frukost gör vi en stadspromenad i Prag tillsammans med en lokalguide under cirka tre timmar. Vi vandrar i Prags historiska centrum som sedan 1992 finns med på Unescos världsarvslista och ser bland annat de judiska kvarteren, Gamla stadens torg, Karlsbron och Václavplatsen. Eftermiddagen tillbringas på egen hand för exempelvis shopping. I centrum finns bland annat skovaruhuset Bata, varuhuset Tesco och shoppingcentret Palladium som har över 180 butiker.

Dag 3. Prag
Frukost. Dagen är fri för egna upptäcktsfärder i den vackra staden. Denna dag erbjuder vi också en heldagsutflykt med rundvisning på Prags slott och guidning på Staropramenbryggeriet med ölprovning. Denna utflykt köps vid bokningstillfället och kostar 195:–

Dag 4. Prag – Hemorten
Efter frukost checkar vi ut från hotellet och beger oss mot flygplatsen för hemfärd. Vi beräknas nå hemorten under tidig eftermiddag.

Ingår: Flyg t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · en välkomstmiddag på lokal restaurang · stadsrundtur med lokalguide · reseledare
Tillägg: Enkelrum 1 325:- · utflykt till Prags slott och Staropramenbryggeriet med ölprovning 195:-
Resevaluta: Tjeckiska koruna
Speciellt: På avgångarna 12/4 och 24/5 gör flyget en teknisk mellanlandning i Hamburg på dit- och hemresan. På våravgångarna flyger vi till Prag under morgonen och gör en stadsrundtur direkt vid ankomst och har dag 2 fri.

Andra liknande resor:

Prag

Prag Dresden

Prag Nyår

Dresden Spreewald

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se