Dag 1. Hemorten – Prag
Vi flyger till Tjeckiens huvudstad under tidig eftermiddag. Väl framme i Prag sätter vi oss på vår buss för vidare färd till vårt centralt belägna hotell, Hotell Ambiance. Efter incheckning har vi fri tid innan det är dags för gemensam välkomstmiddag på närliggande restaurang på kvällen.

Dag 2. Prag
Efter frukost gör vi en stadsrundtur av Prag till fots med en lokalguide under cirka tre timmar.  Vi går bland annat genom gamla stan och ser de judiska kvarteren, gamla stadens torg och Karlsbron. Eftermiddagen tillbringas på egen hand för exempelvis shopping. I centrum finns bland annat skovaruhuset Bata, varuhuset Tesco och shoppingcentret Palladium som har över 180 butiker.

Dag 3. Prag
Frukost. Dagen är fri att spendera efter eget tycke. Denna dag erbjuder vi också en heldagsutflykt med rundvisning på Prags slott och guidning på Staropramen- bryggeriet med ölprovning. Denna utflykt köps vid bokningstillfället och kostar 195:–

Dag 4. Prag – Hemorten
Efter frukost checkar vi ut ifrån hotellet och beger oss mot flygplatsen för hemfärd. Vi beräknas nå hemorten under tidig eftermiddag.

Ingår: Flyg t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · en välkomstmiddag på lokal restaurang · stadsrundtur med lokalguide · reseledare
Tillägg: Enkelrum 1 325:- · Utflykt till Prags slott och Staropramenbryggeriet med ölprovning 195:-
Resevaluta: Tjeckiska koruna

Andra liknande resor:

Prag

Prag Dresden

Prag Nyår

Dresden Spreewald

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se