tid

06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.30 Varberg, 09.20 Halmstad, 11.40 Malmö och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Potsdam
Resan avgår 07.30 från Göteborg. Vi åker genom södra Sverige och Danmark. I Gedser tar vi färjan över till Rostock. Färjan tar strax under två timmar och det finns möjlighet att äta lunch ombord. Väl i Rostock fortsätter vi mot Berlin. Strax utanför Berlin så övernattar vi på Arcona Hotel am Havelufer i Potsdam. På kvällen äter vi gemensam middag.

Dag 2. Berlin – Prag
Efter frukost så åker vi raka spåret mot Prag som vi når vid lunchtid. I Prag bor vi centralt nära julmarknaden på Hotel Falkensteiner Hotel Maria nära Vaclavplatsen. Resten av dagen fri för shopping och middag bland Prags stora utbud av affärer och restauranger. Vår reseledare tar med sig de som vill på en promenad till gamla stan.

Dag 3. Prag
Frukost och klockan 09.00 samlas vi i receptionen för en stadsrundtur. Hela rundturen tar ca fyra timmar och är mestadels till fots. Vi vandrar i gamla stan och ser bland annat de judiska kvarteren, Karlsbron och Vaclavplatsen. Därefter är eftermiddagen fri.

Dag 4. Dresden
Frukost och avresa mot Dresden. Julmarknaden i Dresden är Tysklands äldsta och väldigt välkänd. Vi gör ett ordentligt stopp och det blir gott om tid för shopping, promenader och lunch. Framåt senare delen av eftermiddagen fortsätter vi mot utkanten av Berlin där vi checkar in på Arcona Hotel am Havelufer. På kvällen äter vi gemensam middag.

Dag 5. Potsdam – Hemorten
Frukost och därefter avresa mot Rostock. I mån av tid stannar vi för inköp vid en gränshandel. Vår båt avgår 13.00. Vi beräknar vara åter i Göteborg cirka 21.45

Ingår: Bussresa t/r · 4 övernattningar i dubbelrum · 4 frukostar · 2 middagar · stadsrundtur Prag · reseledare
Tillägg: Enkelrum 1 095:-
Resevaluta: Tjeckiska Koruna och Euro

96 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.3 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärna

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se