Inga fler avgångar i år

tid

Avgångstider 10.00 Ulricehamn, 10.30 Borås, 10.45 Bollebygd, 11.00 Landvetter, 11.30 Göteborg, 12.20 Varberg och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Handlingen utspelar sig 1983 i London. Det är vår och parlamentsledamoten Richard Willey (Fredrik Dolk) checkar in på Westminster Hotel tillsammans med sin fru Pamela (Sussie Eriksson). Richard har i hemlighet planerat ett amoröst äventyr med premiärminister Thatchers sekreterare. Den koleriska hotellchefen (Eva Rydberg) fattar misstankar mot de båda samtidigt som Richards medarbetare George Pigden (Ola Forssmed) försöker rädda situationen. Snart råder total förvirring i hela hotellet.

Avresa från Göteborg 11.30. Vi åker söderut mot Helsingborg och vackra Fredriksdal som med sina museer och trädgårdar bjuder på upplevelser för alla åldrar. Vid entrén möts vi av vår lokalguide som tar oss med på temavandringen ”Bland stadskvarter och ryggåsstugor”. Vi riktar ljuset på Fredriksdals historiska byggnader men får också en beskrivning av det sociala livet i staden och på landet under slutet av 1800-talet. Innan föreställningen börjar avnjuter vi vår middag klockan 16.30 i Trädgårdscaféet.

Klockan 18.00 är det äntligen dags för årets föreställning på Fredriksdalsteatern. Teatercaféet håller öppet hela teaterkvällen. Det går även bra att ta med egen picknickkorg. Vi beräknar att vara åter i Göteborg cirka 23.30.

Ingår: Bussresa t/r · temavandring med lokalguide på Fredriksdal · middag i Trädgårdscaféet · föreställning · reseledare
Speciellt: Med tanke på sikten för bakomvarande är paraply ej tillåtet under föreställningen.

68 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.8 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärnaAndra liknande resor:

Vandring Söderåsen

Köpenhamn

Köpenhamn

Rigoletto

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se